Babacan: En kısa sürede huzurunuzda olacağız

Parti kurma hazırlıklarının ertelendiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yapan Ali Babacan, “En kısa sürede partimiz, kadromuz ve çözümlerimizle vatandaşımızın huzurunda olacağız” dedi.

Haberler 31.01.2020 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kurucusu olduu AK Partiden istifa eden eski bakan Ali Babacan, partisinin kuruluunun ertelendii haberlerine ilikin yazl açklama yapt. Ali Babacan çalma Ofisi letiim Merkezi imzal açklamada, Ali Babacann liderliinde geni bir katlmla balatlan parti kurulu çalmalar, Türkiyenin tüm kesimlerini ve sosyolojisini kuatan etkileimli bir yöntemle devam etmektedir. Bu hazrlk sürecinin en önemli amac, ülkemizin ihtiyaçlarnn ve sorunlarnn doru tespit edilmesi, bunlara en ksa sürede çözüm üretecek kadrolarn ve politikalarn oluturulmasdr. Partinin ilke ve deerlerini güvence altnda tutacak, kurumsal yapnn salam temeller üzerine ina edilmesini salayacak bir tüzük çalmas da bu sürecin temel önceliklerindendir denildi.

STEYE YOUN LG

Babacann 2 ay önce açt alibabacan.com.tr adl web sitesi youn bir ilgi gördüünün belirtildii açklamada, Parti hazrlklarmza yönelik yüksek ilgi ve sabrszln toplumumuzdaki ihtiyaçtan kaynaklandnn farkndayz. çalmalarmz, yola çkarken ortaya koyduumuz vizyon ve perspektif içinde, artan bir heyecanla ilerlemektedir. Hedefimiz, milletimizin karsna alnmzn akyla çkp, çocuklarmzn geleceini teminat altna alacak, ülkemiz için umut olacak bir hazrl ortaya koymaktr. En ksa sürede Partimiz, kadromuz ve çözümlerimizle vatandamzn huzurunda olacaz. Herkesin içi rahat olsun ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git