Babacan; mayamız sevgidir, huzurdur

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilkelerinin net, umutlarının diri, mayalarının sevgi, saygı ve barış olduğunu söyledi.

Haberler 06.09.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DEVA Partisinin Avclar ilçe binasnn açln gerçekletiren Babacan, DEVA Partisini anlatmak ve Türkiyenin yarnlarn paylamak için çaltklarn kaydetti.

Babacan, Türkiyenin bir yol ayrmna geldiini dile getirerek, Bakyoruz iktidar ve iktidarn ortaklar seçim matematii ve aritmetii, seçim mühendislii iine balad. Bu ilere kalkmalarndan belli. Yok baraj yüzde 5 mi, yüzde 7mi olsun bunun derdine dütüler. Hangi iktidar bu seçim matematii ve mühendisliine baladysa halkmz bunun çarpmasn bölmesini toplamasn da sandkta onlara öretir. diye konutu.

Avclarda yürürken çok sayda vatandan derdini anlattn ve partilerinden beklentilerini dile getirdiini söyleyen Babacan, öyle devam etti:

Direksiyona geçip Türkiyeyi hzla huzura, bara ve adalete götüreceiz. DEVA Partisi kadrolar olarak bu sorumluluu üzerimizde sonuna kadar hissediyoruz. Her admmz bu sorumluluk bilinciyle atyoruz. Türkiyede hiçbir ey eskisi gibi olmayacak. çok iyi biliyoruz, kutuplama ve bar çartan hiç kimseye fayda gelmez. çünkü çok iyi biliyoruz ki adaletsiz hesaplama huzur getirmez. Bizim yolumuz belli ve ilkelerimiz net. Umudumuz diri, bamz dik. Bizim mayamzda sevgi, sayg, bar ve huzur var. Biz kavgadan beslenen bir siyasi hareket deiliz. Biz öfkeyi hitabet sanat olarak sunanlardan da deiliz. Biz gerçeiz. Neysek oyuz. Hayalimizde herkesin kendisini özgür ve eit hissettii bir Türkiye var.

Konumasnn ardndan Babacan, partisinin Avclar ilçe binasnn açln kurdele keserek gerçekletirdi.

Ana Sayfaya Git