Bahçeli: İstanbul'a Cumhur İttifakı'nın damgasını vuracağımıza inanıyorum

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın ardından söz alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sözlerine mitinge katılanlara teşekkür ederek başladı.

Haberler 25.03.2019 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRK VE SLAM DÜMANLARI çEVREMZDE VIZIR VIZIR GEZYOR

Bahçeli, stanbuldan atlacak bir admn yanks her taraftan iitilecektir diyerek, Cumhur ttifak olarak bunun bilincindeyiz. Ne var ki, zalimler bo durmuyorlar. Türk ve slam dümanlar çevremizde vzr vzr geziyorlar. 15 Mart 2019 günü Yeni Zelandada Cuma namaz esnasnda iki camiye hunharca saldr düzenlendi. Maalesef 51 din kardeimiz ehit edildi, 47 din kardeimiz de yaraland. Alçak teröristler 630 yl önceki Kosova Savann kinini tutuyorlard. 330 yl önceki Viyana Kuatmasnn öfkesini tayorlard. Yeni Zelanday kana bulayan Vandallar, Müslümanlarn Avrupada ilerleyiinin durdurulduunu 1288 yl önceki sava hafzalarna kazmlard eklinde konutu.

KÜRDSTAN DYE BR YER ASLA OLMAYACAKTIR

Bahçeli, Canilerden birisi Türk milletine açkça diyor ki, Boazn bat yakasnda herhangi bir yerde yaamay dener, Avrupaya gelirseniz sizi öldüreceiz. Konstantinapolise gelir tüm cami ve minarelerinizi ykarz. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve tekrar Hristiyan ehri olacak u anda boazn bat yakasndayz, Avrupa ktasndayz, ite buradayz, Yenikapdayz. Ey katiller, gelin de görelim. Gelin de dedeleriniz gibi sizi aynen yerin dibine indirelim. Konstantinapolis diye bir yer yoktur, bununla birlikte Kürdistan diye bir yer asla olmayacaktr. diye konutu.

BRLKTE TÜRKYEYZ, HEP BRLKTE STANBULUZ

Pe oy veren kardelerim, gelin Cumhur ttifaknn yapm olduu ahlakl tarihi ve mücadeleye destek verin. Kürt kardelerim, emin olun sizleri bizler kadar seven olmaz. Gelin Cumhur ttifaknn gücüne güç katn. Amerika seni benden fazla sevemez. Birlikte Türkiyeyiz, hep birlikte stanbuluz. Niyet sahibi ayaklarn denk alsnlar. Kuru tehditlere pabuç brakmayz. Her türlü saldry da annda def ederiz. Kuatmay yaratacak, milleti esenlie çkaracak irade Cumhur ttifakdr. Emperyalizmin biçtii kefeni yrtacak Cumhur ttifakdr. stanbulu daha da güzelletirecek, yükseltecek sorunlarndan kalc ekilde kurtaracak deerli ahsiyet Sayn Binali Yldrmdr. 39 ilçemizde stanbullu kardelerimizin huzuruna çkan Cumhur ttifaknn belediye bakan adaylardr.

Tuzaklarla dolu engelleri aklmzla birer birer ap mutlaka baaracaz. Türkiyeyi Cumhuriyetin yüzüncü ylna ulatracaz. Biliniz ki, doru ittifaktasnz, cumhurun da ta kendisi Cumhur ttifaknn nefesisiniz. Her dava arkadam da Cumhur ttifaknn ilkelerine ulama konusunda tam bir uzlama ve kararllk vardr.

Ana Sayfaya Git