Bahçeli: Anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anılan gazetecinin tutuklanmasıyla bağımsız ve tarafsız yargı süreci başlamıştır. Herkes yargı kararını sabırla beklemek ve riayet etmek durumundadır. Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum" dedi.

Haberler 24.01.2022 - 02:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, gazeteci Sedef Kaban Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana yönelik sözleri hakknda açklama yapt. Bahçeli, Twitter hesabndan yapt açklamada, Kin ve nefretine yenilmi, ifade ve düünce hürriyetini tersten yorumlam tetikçi bir gazetecinin Sayn Cumhurbakanmza kar ar ve affedilemez hakareti ne demokrasiyle, ne basn ahlakyla, ne de hukukun evrensel ilkeleriyle badamayacak bir çarpklk, bir çürüklüktür. Elbette kötü söz bumerang gibidir, eninde sonunda dönüp dolap sahibini bulacak, hatta mahcup ve ahlaken de mahkum edecektir. Bilhassa bu sözde gazetecinin kelepçe taklmamasna ramen, taklm gibi imaj uyandrma gayretkelii zelil bir oyun, zillet bir tiyatrodur ifadelerini kulland.

HERKES YARGI KARARINI BEKLEMEK DURUMUNDADIR

Demokrasinin sayg ve tahammül sistemi olduuna iaret eden Bahçeli, Bundan nasibini alamayan müfsitlerin üslubu hastalkl, usulü hayaszlktr. Anlan gazetecinin tutuklanmasyla bamsz ve tarafsz yarg süreci balamtr. Herkes yarg kararn sabrla beklemek ve riayet etmek durumundadr. Sayn Cumhurbakanmz hedef alan çirkin saldry, husumetle pekimi anti demokratik ve faizan sözleri knyorum. Bu konuyu cepheleme malzemesi yapmak için sraya giren çevrelerin hesap hatas yapmaktan ve yanla ortak olmaktan kaçnmalarn hassaten tavsiye ediyorum deerlendirmesinde bulundu.

Ana Sayfaya Git