Bahçeli: Avrupa'ya beraber gidelim

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Almanya’ya yönelik tepkisine destek veren Bahçeli, “MHP Genel Başkanı olarak ben de kendisiyle birlikte Avrupa’ya gelirim” ifadesini kullandı.

Haberler 07.03.2017 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

imdi zannediyorlar ki Tayyip Erdoan Almanyaya gelecekti. Ya ben istersem yarn gelirim. Gelirim ve kapdan da sokmadnz zaman veya konuturtmadnz zaman da ben dünyay ayaa kaldrrm diyen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli destek verdi.

Bahçeli, Türkiye Cumhuriyetinin Sayn Cumhurbakan, 4 milyon Türkün yaad Avrupayla ilgili olarak Ben istersem gelirim. Kapdan sokmadnz zaman da dünyay ayaa kaldrrm demitir. Sayn Cumhurbakan eer Avrupaya gitme kararndaysa yalnz deildir. MHP Genel Bakan olarak ben de kendisiyle birlikte Avrupaya gelirim. Türk dünyasnn önemli bir parçasn oluturan Avrupada yeni bir Türk ruhunu ortaya koymak üzere Sayn Cumhurbakan ile birlikteyim ifadelerini kulland.

Almanyann Türk bakanlara toplant yapmalar için izin vermemesi, iki ülke arasnda yeni bir gerilime yol açt. Bu, son bir ylda yaanan birçok gerilimden sadece biri.

BETEPEDEN MESAJ

Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln, Bahçeliye teekkür etti. Twitterdan açklama yapan Kaln, Sayn Bahçeli bu açklamasyla asil ve milli duruunu bütün dünyaya bir kez daha göstermitir. Tebrik ve teekkür ediyorum diye yazd.

Ana Sayfaya Git