Bahçeli: Bakanlık önünde magandalık yapanlar ateşle oynayan provokatörlerdir

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na yürümek istemesini değerlendiren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Herkes sınırını ve yerini bilsin" dedi.

Haberler 07.05.2022 - 01:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Zafer Partisi Genel Bakan Ümit Özdan çileri Bakan Süleyman Soylu arasndaki polemikle ilgili açklama yapt. Twitter hesabndan paylamlarda bulunan Bahçeli, Özdaa tepki göstererek, Bu pis bir kumpas, baya bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çrpntr ifadelerine yer verdi. Bahçelinin açklamalar öyle:

MAKSATLI BULANIK, MEREB BURUUK

Türkiyemiz maksad bulank, merebi buruuk, meselesi bunalm çkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlk bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaa iklimine sokulmak istenmektedir. Kald ki d tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyetine meydan okunmaktadr.

Türk milleti gelimeleri kaygyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlk yaptklar sr olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

Sayn çileri Bakanmzn ve çileri Bakanlmzn hedef alnmas, saat 11 randevusuyla bakanlk çevresine ynak yaplmas vaka- adiyeden bir olay eklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, baya bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çrpntr.

RENç POLEMKLERN çERSNE çEKMEK

u hususu herkes bilmelidir: Türkiyenin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dnda kararllkla ve kahramanca icra ettii bir dönemde milli güvenliimizi müdafaa, milli bekamz muhafaza eden kurum ve kurulularn irenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

Türkiyenin terör kamburundan kurtulmas için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarmz, tpk terör örgütlerinin azyla hedef tahtasna koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altndadr. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasn, herkes snrn ve yerini bilsin.

Bata çileri Bakanmz olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin destei sonuna kadar arkalarndadr. Bu saygn isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmise hepsini birden iddetle knadmz ve knayacamz tartmaszdr.

BAKANLIK ÖNÜNDE MAGANDALIK YAPANLAR

çileri Bakanmzn ismi Süleyman Soyludur. Bakanlk önünde pespaye görüntüler eliinde magandalk yapanlar, anarist yöntemlere müracaat edenler atele oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu duruu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir.

Biz herkesin ederini de, giderini de, cierini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipari gayelerle Türk devletine cephe açp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatan heba ve heder ettirmeyiz.

Ana Sayfaya Git