Bahçeli: Böyle bir fitnecinin TBMM'de yer alması züldür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifine ilişkin "Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili kanun teklifi hazırlamak, ecdadımıza hakarettir, hıyanettir, su katılmamış bir müfteriliktir. Böylesi bir zelilin, böyle bir fitnecinin TBMM’de yer alması hepimiz adına bir züldür" dedi.

Haberler 27.04.2022 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Bahçeli, TBMMde partisinin grup toplantsnda konutu. Bahçeli, Türkiyeye silah çekenlerin, pusu kuranlarn, snr güvenliini ihlal edenlerin doduklarna bin piman olacaklarn, bedelini de çok çok ar ödeyeceklerini söyledi. Bahçeli, Türke kefen biçmeye cüret edenlerin sonu tarihin her döneminde hüsrandr, rüsvadr. Türk milleti terörün belini kracaktr, teröristler döktükleri ehit kanlarnda çrpna çrpna boulacaklardr. Bu meselenin baka yolu, bir baka yordam ve seçenei yoktur. Cumhuriyetin 100üncü yl dönümünde bu defa da düman imalat olan terör belas, bölücülük illeti Türk milletinin makus talihi olmaktan kesinlikle çkarlacak, bu kanl döngüye son nokta koyulacaktr. Hem yurt içinde hem de yurt dnda terörün kaçaca yer kalmamtr. Pençe operasyonlaryla teröristlerin ülkemize szma ve intikal sahalar kapatlm, bütünüyle kontrol altna alnmt. Operasyon yaplmayan tek bölge de Zap bölgesi kalmt. te Pençe-Kilit harekatyla bu bölgede de hamdolsun bayram temizlii yaplmaktadr, canilerin defteri dürülmektedir. PKK/YPG için emniyetli hiçbir yer yoktur. Bölücü terör örgütü psikolojik ykm içindedir. Kahramanlarmzn proaktif ve entegre mücadele stratejisiyle terör örgütleri krsal alanlardan sökülüp atlmaktadr. Terör nereden kaynaklanyorsa, hainler nerede barnp saklanyorsa meru hedef orasdr ve ant olsun hepsinin sonu gelmitir diye konutu.

PENçE-KLT LE TERÖR ÖRGÜTÜ KOMAYA SOKULMUTUR

Bahçeli, Irakn kuzeyinde yuvalanan terör örgütüne düzenlenen hava harekatlar Pençe 1-2-3; Pençe-Kartal, Pençe-Kaplan, Pençe-imek operasyonlaryla terör örgütünün hayat damarlarnn kesilip, koparldn söyleyerek öyle devam etti:

PKK/KCKnn sözde yürütme konseyi üyelerinden olan terör elebalar nokta operasyonlarla imha edilmitir. Pençe-Kilit harekat ile terör barnaklar yerle bir edilmi, saylar 50yi aan terörist etkisiz hale getirilmitir. Hainler balarn maara deliklerinden çkaramaz hale gelmilerdir. Bata Irak olmak üzere tüm komu devletlerimizin snrlarna, siyasi ve toprak bütünlüüne saygl ve meru müdafaa hakk çerçevesinde terör örgütlerinin kafasna pençe darbeleri indirilmi, snrlarmz ylanlara, çyanlara kar kilitlenmitir. Allah nazarlardan saklasn, Türk Silahl Kuvvetlerimiz taktik ve operatif anlamda, önleyici strateji ustalyla destan yazmaktadr. Kanl örgüt saldr ve toplu eylem yapabilme kabiliyetini yitirmi, can çekimeye balamtr. lki 2018 ylnn Mart aynda devreye giren Pençe harekatlarnn devam ve tamamlaycs olan Pençe-Kilit hamlesiyle terör örgütü komaya sokulmutur.

KEFENLERN DE YANLARINDA TAIMALIDIRLAR

Bahçeli, Türkiyenin snrlarnn güvenlie kavuturulacan vurgulayarak, Eli ve vicdan kanl terörist Duran Kalkan, operasyonlarn devam etmesi halinde sözde sava ehirlere tayacaklarn korkakça iddia etmitir. Geçtiimiz hafta Bursada infaz koruma memurlarnn içinde bulunduu ve bir kardeimizin ehit dütüü terör saldrsyla stanbulda TÜGVAya yaplan bombal saldr PKKnn ve taeron örgütlerin hain bir eylemi olarak tespit edilmitir. nanyor ve kahramanlarmza güveniyorum ki bata bu terörist Kalkan olmak üzere terör elebalarnn cezalandrlacaklar günler uzakta deildir. Bir babayiidimiz, bir aslan parçamz, bir yiidimiz Türkiyeyi tehdit etmeye yeltenen hainleri ümit ve temenni ediyorum ki ya leini yere serecek ya da balarna çuval geçirerek, Türk adaletine teslim edecektir. ehirlerimizde eylem hazrl içinde olan kim varsa tavsiyem kefenlerini de yanlarnda tamalardr. erefini kaybetmi bir insan yaayan ölüdür. Teröristler eref ve namuslarn bedeli mukabilince satm insanlk defolardr. Türk milleti bu canileri affetmeyecektir diye konutu.

BUNLARI KORUYANLAR TERÖRZMN FALLERDR

Bahçeli, Pençe-Kilit harekatnda etkisiz hale getirilen teröristlerden bazlarnn hüviyet ve ülkelerine bakldnda dehet verici küresel husumetin tüm yönlerinin aça çktn kaydederek öyle konutu:

Kahramanlarn yüksek iman ve iradesiyle yok edilen teröristlerden 8inin Ermeni, 5nin Fransz, 7sinin ABDli, 3nün ngiliz, 2sinin de Alman olduu anlalmtr. Bu çok uluslu tablo tesadüf deildir. Arka plannda derinlemi Türk ve slam husumeti yatmaktadr. PKK/YPG terörü, haçl emellerine refakat eden, zalimlerin Türk milletiyle yarm kalan tarihi hesaplamasn mahallinde ikmal için uzaktan kumandas yaplan, kimin çkarna uygunsa onun tarafndan kullanlan, paray verenin iini gören, silah salayann emrine giren kanl ve kalle bir örgüttür. Terörle mücadele, koynunda haç tayanlara kar hilalin duruudur. Terörle mücadele, haram geçim kaps yapanlara kar helalin uurudur. Terörle mücadele, batla hizmet edenlere kar hakkn teslim olmaz ruhudur. Terörle mücadele gazilerimizin, ehitlerimizin alacak davasdr, kar çkanlar da eytann yanndadr. PKK ve taeron örgütleri bir baka anlatmla Hnçaktr, Tanaktr, Asaladr, Eokadr, Megali deadr, FETÖdür, DEAtr, DHKP-Cdir, MLKP-Cdir, TKKOdur, Türk ve Kürt kanndan geçinen, emperyalizmin namna istiklalimize namlu çeviren zulüm ve zillet figüranlardr. Bunlara destek olan namertler de aynsdr. Bunlar koruyup kollayanlar da terörizmin alçak failleridir.

Ana Sayfaya Git