Bahçeli: Bundan belediye başkanı olmaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun dün akşam oynanan Beşiktaş- Medipol Başakşehir karşılaşmasını statta izlemesi ve lehine atılan sloganlarla ilgili, "Mazbatayı stadyuma taşımak taraflar arasındaki rekabeti siyasi düşmanlığa dönüştürmek için ekilen bir tohumdur. Çok yanlıştır. Bundan belediye başkanı olmaz" dedi.

Haberler 15.04.2019 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, partisinin Kzlcahamamda düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve TBMM Grubu ortak toplants kapan oturumuna katld. Bahçeli, oturum sonras basn mensuplarnn sorularn cevaplad. Kampn verimli geçtiini kaydeden Bahçeli, Arkadalarmzla bir arada olmak, karlkl görü alveriinde bulunmak, faydal olmutur. Türkiyedeki siyasi gelimeler takip edilmektedir. Özellikle de YSKnn itirazlara kar verecei cevabn son günüdür. O beklenmektedir. Seçimlerde baar salam belediye bakanlarmzla, il bakanlarmzla ortak toplants, 19 Nisan günü Antalyada bir otelde, bir araya gelmek suretiyle yaplacaktr. Belediye bakanlarmzn birbirleri ile tanmasna, MHPnin üretken belediyecilik anlaynn hayata nasl geçirilmesine dair konular üzerinde durulacak. Sorunlar varsa belediyelerin, o sorunlara öncelik verilecek. Faaliyetlerimiz devam edecektir dedi.

BZM DEERLENDRMELERMZ DORUDUR

Bahçeli, Oy oranlar ile ilgili açklamalarnz oldu. Siz, yüzde 18.81 dediniz. Bu tartmay nasl deerlendiriyorsunuz? eklindeki soruya, öyle yant verdi:

Rakamlar bilmeden, görmeden niyetler üzerine deerlendirme yapanlar her akam televizyonlarda zevkle takip ediyoruz. Onlarn söyledikleri yanltr, bizim deerlendirmelerimiz dorudur. çünkü millet iradesi doru deerlendirmeyi yapmtr. YSKnn açklamalar sonrasnda Resmi Gazetede neyin ne ekilde sonuçland hakknda yayn yaplacaktr. Hal böyle olunca il genel meclisi üyesi oylarn yok farz ederek, belediye meclis üyelerini yok zannederek, 3 tane, 5 tane belediyenin ald oy orann esas alarak yorum yapanlar kamuoyu aratrmalar nezdinde iflas etmi insanlardr.

çOK BÜYÜK BR DDA

Bahçeli, CHP Genel Bakan Yardmcs Muharrem Erkek, YSKnn çileri ve Adalet Bakanl tarafndan aranp bask altnda tutulduunu dair iddias var, bununla ilgili neler söyleyeceksiniz? sorusunu ise öyle yantlad:

Bu çok büyük bir iddia. çünkü seçimin adaleti ve güvenlii açsndan çok önemli sorumluluklar tayan insanlar, böyle bir iddia ile muhatap ediliyorsa, mutlaka ispat gerekir.

çOK YANLITIR

Bahçeli, CHP stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolunun dün akam oynanan Beikta- Medipol Baakehir karlamasn izlemesi ve lehine atlan sloganlarn hatrlatlmas üzerine ise Mazbatay stadyuma tamak, taraflar arasndaki rekabeti siyasi dümanla dönütürmek için ekilen bir tohumdur. çok yanltr. Bundan belediye bakan olmaz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git