Bahçeli: Erken seçim yoktur

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'tan sonra Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Haziran 2023'te yapılacağını Mahalli İdareler Seçimlerinin ise 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirileceğini belirterek, "Kriz sever CHP, kaos meraklısı İP, terör yedeği HDP hesaplarını buna göre yapmalıdır. Erken seçim yoktur, seçime asla ihtiyaç yoktur" dedi.

Haberler 29.03.2019 - 01:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, partisinin düzenledii miting için geldii memleketi Osmaniyede yine kendi ismini tayan Devlet Bahçeli Bulvarndaki Cumhur ttifak Seçmen letiim Merkezi önünde vatandalarla bulutu.

TBMM eski bakanlarndan Hüsamettin Cindorukun, 31 Mart yerel seçimlerine ilikin, Bu seçim Cumhuriyetin kurucu rejimi parlamenter demokrasinin Cumhurbakanl Hükümet Sisteminden intikam seçimidir açklamalarn eletiren Bahçeli, Be hey uursuz, neyin intikamn kimden almaya cüret ediyorsun? Kimlerin nam ve hesabna tetikçilik yapyorsun? Senin her yerin intikam olsa ne yazar? Bu meymenetsizler 31 Martta rövan almak için kuyrua girmiler. Bunlar Türkiyeyi geriye götürmek için zillete dümüler. Bekaya inanmazlar, millete hizmeti bilmezler, ülkeye aidiyet hissetmezler dedi.

ERKEN SEçME ASLA HTYAç YOKTUR

31 Marttan çkacak sonuç ne olursa olsun Cumhur ttifaknn varln koruyacan ve Cumhurbakanl Hükümet Sisteminin ilke, esas ve kurumlaryla yerlemesine hizmet edeceklerini vurgulayan Devlet Bahçeli öyle devam etti: Millet olarak ekmeimizi birlikte ve paylaarak yiyeceiz, yükümüzü de hep birlikte, omuz omuza kaldracaz. Büyük bir milletiz, tarihe an brakm, mührünü basm kahraman Türk milletiyiz. Bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz, beraber olacaz, birlikte güçlü Türkiyeye ulaacaz.

Bahçeli konumasnn sonunda, Cumhur ttifak Osmaniye Belediye Bakan aday Kadir Kara olmak üzere, ilçe ve beldelerdeki Cumhur ttifak, Ak Parti ve MHPli adaylara destek istedi.

Ana Sayfaya Git