Bahçeli : Her yer oyun, her yer tiyatro

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Kovanı patlamış arı gibi uçuşup etrafta vızıldayanların sürekli MHP'yi karalama, kara gösterme çabası bir defa insanlıkla bağdaşmaz.

Haberler 10.03.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Davamz ucuz deildir, siyasi uyuma ve uydulamann son evresinde bulunan çapszlarn mütecaviz tertiplerine kar sahipsiz hiç deildir. Birisi dümenden kürsüye saldrtr, birisi klar söndürtür, dierleri küçücük salonu sabote ettirir. Her yer oyun, her yer tiyatro dedi.

KARANLIA ALKI TUTAN ODAKLAR 16 NSANDA TAMAMEN KAYBEDECEKLER

Bahçeli, Türkiyenin siyasi ve toplumsal tansiyonu normal snrlara henüz inmi deil. Hala kanama riski, hala felç ihtimali var ve görülüyor. Karklktan nemalanmaya çalan,huzurumuza kaynak yapan,kendilerini gizleyip meydan taa tutan ilkesiz ve çkarclara da sk rastlanyor. Ümitle bekledikleri kaos için el ovuturan, kavga çkmas için el sallayan, karanla alk tutan odaklar 16 Nisanda tamamen kaybedecekler. Bir tohumu düünün, günee ulamak için yolundaki talar nasl da iter,üzerindeki talar nasl da geçer. te,16 Nisana böyle ulaacaz. dedi.

UYARIYORUM, SABIRLARI ZORLAMANIN SONU Y DELDR

Bahçeli, Kovan patlam ar gibi uçuup etrafta vzldayanlarn sürekli MHPyi karalama, kara gösterme çabas bir defa insanlkla badamaz. Davamz ucuz deildir, siyasi uyuma ve uydulamann son evresinde bulunan çapszlarn mütecaviz tertiplerine kar sahipsiz hiç deildir. Birisi dümenden kürsüye saldrtr, birisi klar söndürtür, dierleri küçücük salonu sabote ettirir. Her yer oyun, her yer tiyatro. Dedim ya, ülkücü yaparsa yarm brakmaz. Yine ayn görüteyim, yine ayn noktadaym. Uyaryorum, sabrlar zorlamann sonu iyi deildir. Partimizle uzaktan yakndan ilgisi,ilikisi,ba,balants olmayan kiilerin,ayamza dolap tahrike yeltenmeleri kalle bir kumpastr. Kimin ne düüncesi varsa, kim neyi, nerede, nasl savunacaksa;kanuni snrlar dhilinde yapabilecektir.Ancak bunlar MHPden uzak durmaldr. Yüzsüzlüün lemi yoktur. Utanmazla snp fitne dümenini çevirmenin, rezilce yol almann maliyeti çoktur, mazereti de zaten yoktur. Yusuf Has Hacib ne güzel de buyurmu: Sözünü gözet selametle ya kendini gözet esenlikle koca. dedi.

ANAYASAYI OKUMADAN HAYIR TURUNA çIKANLARDAN KURTULMAK çN EVET DYECEZ

Bahçeli, 16 Nisanda koskoca evetle millet ve devlet hayatn sarm pasl tahakküm zincirlerini kracaz. Bundan rahatsz olanlar ise çldryor! Geçmii unutacak kadar hafzasz, gelecei tasavvur edemeyecek kadar hayalsiz bir millet yaayamaz. Bu nedenle 16 Nisanda evet diyoruz. Anayasay okumadan hayr turuna çkan, yeni sistemi hiç bilmeyen zavall siyaset anlay ve savruluundan kurtulmak için evet diyeceiz dedi.

ASLAN VEYA CEYLAN OLMAK ÖNEMSZDR

Bahçeli, Sevgili gençler, u mehur söze kulak veriniz: Her sabah Afrikada bir ceylan uyanr, en hzl aslandan daha hzl komas gerektiini bilir, yoksa av olmas kaçnlmazdr. Her sabah Afrikada bir aslan uyanr, en yava ceylandan daha hzl komas gerektiini bilir, yoksa aç kalacaktr. Aslan veya ceylan olmak önemsizdir; önemli olan gün doar domaz komaya balamaktr. Gençlerimize diyorum ki, hiç durmayn dedi.

Ana Sayfaya Git