Bahçeli, il başkanları toplantısı kapanış oturumuna katıldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde süren partisinin il başkanları toplantısının kapanış oturumuna katıldı.

Haberler 14.02.2022 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Lideri Bahçeli, Kzlcahamamda bir otelde düzenlenen partisinin il bakanlar toplantsnn kapan oturumuna katld. Toplantya Bahçelinin yan sra il bakanlar ve Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile baz milletvekilleri katld. Toplantda arlkl olarak 2023 yl Haziran aynda yaplacak genel seçimler öncesi parti çalmalar ve seçim stratejilerinin masaya yatrld örenildi. Toplant, basna kapal devam ediyor.

L BAKANLARI TOPLANTISI SONA ERD

MHPnin Kzlcahamam ilçesinde dün balayan il bakanlar toplants sona erdi. Toplantnn ardndan MHP Genel Bakan Yardmcs Semih Yalçn, açklamalarda bulundu. Yalçn, partisinin aktif bir ekilde sahada olduunu vurgulayarak Bu çalma zinciri içerisinde öncelikle bölge toplantlar 9 merkezde gerçekletirildi. Pandeminin verdii sknty bir nebze bölge toplantlarnda attk. Bölge toplantlar daha ziyade içe dönük bir çalmayd. Hemen akabinde Sayn Genel Bakanmzn talimatyla Adm Adm 2023, l l Anadolu ad altnda illerimizi gezmeye baladk. Sivil toplum kurulular, esnaflar, muhtarlar ve insanlar ziyaret edildi, dertleri dinlendi. Pandemi sonrasnda sknt duyduklar hususlar not alnmak suretiyle genel merkeze intikal ettirildi. Bizde onu deerlendirmekle birlikte peyderpey hükümete intikal ettiriyoruz dedi.

ARTIK MHP SAHAYA NMTR

Yalçn, Anadolu ziyaretlerinin faydal geçtiini hatrlatarak Hemen akabinde ilden de yine Sayn Genel Bakanmzn talimatyla ilçelere geçme arzusu içinde olduk. Öncelikli olarak son genel seçimlerde CHPnin birinci çkt yerlere gitmek suretiyle, vatandala tekrar buluacaz. Buradaki maksadm CHPnin ban çektii ittifak, Ne yapmaya çalyor sorusunun cevabn, gördüümüz pencereden insanlarmza aksettireceiz. Bu ittifak çerçevesi içerisinde, 2023 seçimlerine hazrlanrken millete neyi vaat ettikleri, bunlarn gerçek olup olmad hususunda MHP olarak tespitlerimizi insanmzla paylaacaz. Ancak bu sadece bu merkezlerde kalmayacak. Daha sonra muhtemelen yaza kadar tüm Türkiyede ilçelerimizi gezmi olacaz, orada da bitmeyecek. Artk MHP sahaya inmitir. Tüm tekilat kademeleriyle birlikte 2023 ylnn Haziran ayna kadar bu böyle devam edecek. Bunun bilinmesini isteriz. Aldmz sonuçlarda da dorusu çok memnununuz. çünkü, partimiz u anda sahada en rahat partidir. Vatandalarmzn taleplerinin ne olduunu rahat bir ekilde not alp, gereini yapyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git