Bahçeli: 'İnsanlığın Huzuru' isimli eserimizin yepyeni bir ufuk açacağına inanıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İnsanlığın Huzuru' isimli eserimizin yepyeni bir ufuk açacağına, hem toplumsal huzurumuza hem de insanlık huzuruna müstesna bir katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Nitekim huzur için varız, huzuru sağlamak için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Haberler 27.02.2021 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP lideri Bahçeli, Twitter hesabndan partisinin nsanln Huzuru eserine ilikin açklama yapt. Bahçeli, huzurun tarih boyunca en fazla ihtiyaç duyulan, ulalmas en çok arzu ve amaç edilen insani hal ve hissediin soyut tezahürü olduunu belirterek, Akl banda her insan huzur ister, huzurlu bir hayat bekler. Huzur, tpk güvenlik gibi, tpk hürriyet gibi insanm diyen herkesin hakkdr. Uzun süredir insanlk kayg verici nitelikte bir huzursuzluk dalgasnn tesiri altndadr. Huzur yokluu insanlarn hayata balln, yaama sevincini, i birlii temelini vahim ve menfi düzeyde etkilemektedir. Kann damarlardan çekilmesi neyse huzurun eksilii de odur.nsann huzur arayn gören, bunu mesele eden birisi olarak konu üzerinde durulmasnn önceliine, bir proje halinde kavranmasnn önemine sürekli vurgu yaptm. Huzurun, bir fikir ve düünce kalbna dökülmesi; akl, gönül, maneviyat ve duygu plannda ele alnmas lazmd dedi.

HUZUR çN VARIZ

Bahçeli, nsanln Huzuru Projesinin hazrl konusunda samimi giriimde bulunduklarn kaydederek, Aklselim, kalbiselim ve zevkiselim sacayanda nsanln Huzuru Projesinin hazrl konusunda samimi ve safiyane bir giriimde bulunduk. çok ükür bu proje bir yllk ahlakl ve azimli bir çalmann, saygdeer nitelikli bir emein mahsulü olarak sonuçlanmtr. nsanln Huzuru isimli eserimizin yepyeni bir ufuk açacana, hem toplumsal huzurumuza hem de insanlk huzuruna müstesna bir katk salayacana yürekten inanyorum. Nitekim huzur için varz, huzuru salamak için mücadele ediyoruz, etmeye de devam edeceiz ifadelerini kulland.

MEMNUNYETM TARFSZDR

Bahçeli ayrca projede görev alanlara teekkür ederek, unlar kaydetti:

nsanln Huzuru adna yaplan muazzam çalmann hazrlk aamasnda hakikaten çok saygn ve alanlarnda parmakla gösterilen ilim ve gönül insanlarmz zamanlarndan fedakrlkta bulunarak destek vermiler, eserin ortaya çkmasn temin etmilerdir. Memnuniyetim tarifsizdir. Partimizin AR-GEsine, nsanln Huzuru Projemizde görev alan tüm öretim üyelerimize, kültür ve fikir insanlarmza müteekkir olduumu ifade ederek ayr ayr teekkür ederim. 2021 yl artk huzur yldr, kald ki her insanmzn huzur bulmas içten dileimdir. nsanln Huzuru isimli eserimizi milletimizin ve her insann takdirine ve deerlendirmesine sunuyorum. Huzursuzluk son bulsun, huzur kalc olsun.

Ana Sayfaya Git