Bahçeli: Kılıçdaroğlu çık adaylığını açıkla, neyi bekliyorsun?

MHP lideri Bahçeli, "Kılıçdaroğlu aday mısın, değil misin? Bal yapmayan arı gibi vızıldamayı bırak. Çık adaylığını açıkla. Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?" diye konuştu.

Haberler 08.06.2022 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP lideri Bahçeli, Klçdarolu aday msn, deil misin? Bal yapmayan ar gibi vzldamay brak. çk adayln açkla. Neyi bekliyorsun? Er meydanna çkacak cesaretin var m? diye konutu.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli partisinin grup toplantsnda konutu.

CHP lideri Kemal Klçdaroluna seslenen Bahçeli, Klçdarolu aday msn, deil misin? Bal yapmayan ar gibi vzldamay brak. çk adayln açkla. Neyi bekliyorsun? Er meydanna çkacak cesaretin var m? dedi.

Anket irketlerine tepki gösteren Bahçeli, Millet iradesine kast etmek için sraya giren güdümlü anket irketlerinin hepsi birden ayaklarmzn altnda paspastr eklinde konutu.

Seçimlerin zamannda yaplacan da vurgulayan Bahçelinin gündeme ilikin konumasndan satr balar öyle:

2023 ylnda müstesna bir demokrasi öleni, Cumhuriyetin ikinci yüzyl da muhteem bir cokuyla kutlanacaktr.

SZ BZ YOK SAYACAKSINIZ, BZ DAHA çOK VAR OLACAIZ: Ksr gündemlere skmyoruz, alg operasyonlarna bakmyoruz, siyaset cambazlarna aldrmyoruz, ters propagandalara aldanmyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç taklmyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisinin oy oranlarn düük gösterenlere, siyasetimizi küçümseme hayaszlna düenlere, sipari kamuoyu aratrmalaryla devaml itibar cellatl yapanlara diyoruz ki, sizler bizi yok sayacaksnz, Allahn izniyle biz daha çok var olacaz.

ANKET RKETLERNN HEPS BRDEN AYAKLARIMIZIN ALTINDA PASPASTIR:

Sizler bizi hafife alacaksnz, günü geldiinde arlmz altnda ezilmekten de kurtulamayacaksnz. Anketler partimizi ha yüksee çkarm, ha dibe çekmi, ha uçurmu ha uçurumdan itmi, hiç ama hiç önemli deildir. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsnlar.

Hangi talimat, hangi tembihi almlarsa durmasnlar tatbik etsinler. Birisi deil, tek tek deil, alay birden üzerimize gelsinler. Hiç fark etmez, demokrasiye ve millet iradesine kast etmek için sraya giren güdümlü anket irketlerinin hepsi birden ayaklarmzn altnda paspastr.

ANKETLE DOMADIK K, ANKETSZ ÖLELM: Biz ankete deil, gönlünü ve yüreini açan, dudaklarndan dua ve destek sözleri tane tane dökülen yurdumun ve milletimin tertemiz insanlarna bakyoruz. Anketle domadk ki, anketsiz ölelim. Anketle var olmadk ki, anket olmaynca yok olalm.

TÜRK MLLET SEVDALILARINI MAHCUP ETMEYECEKTR:

Bizim durmamz demek Türklüün susmas demektir. Bizi durduracaklarm, bizim durmamz demek tarihin sessizlie gömülmesi demektir. MHP, önüne bakyor mücadelesine odaklanyor, Cumhur ttifak Türkiyeyi büyütme ve yükseltme amacna giriyor. Gerçek anketi yapacak gerçek güç millettir. MHPye kefen biçenler günü geldiinde bizatihi kendileri giymek zorunda kalacaktr. Türk milleti sevdallarn mahcup etmeyecektir.

ALTILI MASA ZLLETN MAYALANDII ZARARLI KIMIL MASASIDIR:

Henüz cumhurbakan adayn açklayamayan zillet ittifakna Türk milletinin yüzü dönüktür. Bu masa kinin, kirin ve kifayetsizliin masasdr. Bu masa zilletin mayaland zararl kml masasdr. Her yerinde çatlaklarn olduu masadr.

EKONOMK BAIMSIZLIIMIZI TEHDT EDENLERE SEYRC KALINMAYACAKTIR:

Gda, enerji, akaryakt fiyatlarnda dengesizliklerin ekonomik bir temeli ve makul ve meru nedeni yoktur. Ekonomik ve mali bamszlmz tehdit edenlere, vatandalarmzn kazancna musallat olanlara seyirci kalnmayacaktr. Fiyatlarn art konusunda ajan gibi faaliyet içinde olanlarn lekeli varl inkar edilemez. Türkiye siyasi ve ekonomik tuzaklar bozmaktadr. Cumhurbakanmz tarafndan açklanan buday ve arpa alm fiyatlar memnuniyet vericidir.

FTNENN BAI GÖVDESNDEN KOPARILACAK, KÖKÜ DE KAZINACAKTIR:

Güney snrlarmz boyunca çats örülmek istenen terör devleti engellenmi, ihanetin çk noktalar kapatlmtr. Türkiye, bölücü teröre müsaade etmeyeceini hem snr içinde hem de snr ötesinde güç kullanarak ve ehitler verecek kantlamtr. Fitnenin ba gövdesinden koparlacak, kökü de kaznacaktr. Terörle mücadele bir millet karardr, kar çkanlar teröristlerin safndadr. Geçtiimiz hafta PKK/YPGli bir eleba ABDli bir yetkiliden silah aldklarn açklamtr. Yardm ve yataklk halinde olan ülkeleri müttefiklik kategorisinde nasl göreceiz? Hani terör bir insanlk suçuydu? Teröre destek veren hiçbir ülke insan haklarndan, insanlk deerlerinden bahsedemez.

KILIçDAROLU 3 MAYMUNU OYNAMAKLA MEGUL:

Türkiye terörle mücadeleyi muazzam bir iradeyle sürdürmektedir. CHP Genel Bakannn gündemi bambakadr. Devaml 3 maymunu oynamakla meguldür. Klçdarolunun kimlerin dümen suyunda çrpndn merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Dier zillet partilerinin nerede hizalandklar muammadr. CHP kayptr, dier marjinal zillet partileri kenara çekilmilerdir.

SEçM ZAMANINDA YAPILACAKTIR:

Beenseler de beenmeseler de seçim zamannda yaplacaktr, o demokratik randevunun tarihi ise 2023 ylnn Haziran aydr. Gerçekte milli güvenlik sorunu olan zillet ittifaknn bouna kurduu bir komisyon vastasyla seçim güvenliiyle ilgili çarda bulunmas ve yapt sözde çalmay kamuoyuyla paylamas tam bir pikinlik ve çelikidir.

Bunlar seçim güvenliini salama yetkisini nereden almay düünmektedir? Bu devletin hakimi varken, savcs varken, polisi varken, jandarmas varken, zillet ittifak sandk güvenliini hangi vastalarla salamann peindedir?

Yoksa bizim bilmediimiz bir hazrlklar m söz konusudur? Mesela dadan indirecekleri teröristleri sandk bana m dikecekler? Güvenlii bölücülere mi havale edecekler?

KILIçDAROLU çIK ADAYLIINI AçIKLA:

Birbirine benzemeyen partilerin ittifakyla vücut bulan zillet bedeni, tanmas çok külfetli siyasi bir arlk haline gelmitir. Bunlarn elle tutulacak hiçbir projesi yoktur. Henüz kimi Cumhurbakan aday gösterecekleri de derin bir anlamazlk ve tartma konusudur.

Sayn Klçdarolu, bal yapmayan ar gibi vzldamay brak, mertsen çk söyle, adamsan kararn açkla, aday msn? Deil misin? Neden susuyorsun? Niçin duruyorsun? Neyi bekliyorsun? Hangi mantkla keçeyi suya atp çkan yerlerini talyorsun?

Sayn Klçdarolu, Cumhurbakan aday olacak yürek sende var m onu söyle? Gözün kesiyor mu ondan bahset? Er meydanna çkabilecek cesaretin var m onu ifade et?

Ana Sayfaya Git