Bahçeli: Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, ''Kılıçdaroğlu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkamı kesiyor? Kimliksiz ağızlardan milliyetçilik nasıl çıkıyor? Bu cürreti nereden alıyor, bu cesareti kimler aşılıyor? Kılıçdaroğlu ya aklıyla zoru vardır ya girdiği siyasi komadan çıkamamıştır'' dedi.

Haberler 15.03.2019 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçim çalmalar kapsamnda partisinin Aksarayda 15 Temmuz Milli rade Meydannda düzenledii mitinge katld. Burada halka seslenen Bahçeli, Aksaray Belediye Bakanl için Cumhur ttifaknn olmadn, iki partinin adaylarnn ayr olduunu hatrlatt. Bahçeli, AK Partili kardelerimizle biriz, beraberiz diyerek üslup ve sözlere dikkat edilmesi gerektiini söyledi.

CHP ROTAYI AIRMI

Millet ttifakn eletiren Bahçeli, Zillet ittifakn oluturan CHPsi, Pi, HDPsi, ÖDPsi, SPsi, Cumhur ttifak için devaml dedikodu yayyorlar. Devaml açmz aryorlar, devaml fitne, fesat çkyorlar, Cumhur ttifakn çekemiyorlar, milli bekamz kaldramyorlar. Zillet, melanet, hatta hyanet içindeler. PKK ile yan yana yürüyorlar dedi.

CHPye yüklenen Devlet Bahçeli, u ie bakar msn CHP Bartn Milletvekili, PKKllara kardeim diyor, onlardan oy istiyor, aman diyor. Klçdarolu ise bunu örtmek, bahane bulmak için kvranyor, krk dereden su getiriyor. Aziz Atatürkün kurduu partinin ackl durumuna bakar msnz. CHP rotay iyice arm, istikametini tamamen bozmu, tarihsel çizgisinden çok tehlikeli bir ekilde kopmutur. stanbul Silivride bir HDPli ne diyor; Genel merkezimizden talimat geldi, CHPyi destekleyeceiz, HDPli bir milletvekili ve eski e bakan da AK Parti ve MHPye kaybettireceiz açklamasn yapyor. Yine mevcut bir e bakan, Kürdistanda kazanp, batda AK Parti ve MHPye kaybettireceiz demekle de kalmyor, huzurun gelmesi için bebek katilinin üzerindeki tecridin kalkmas istiyor. Bunlar akln oynatm, yollarn arm, bunlar ihaneti aleniletirmi. CHPye oy veren kardelerim, PKKya mahkum edilemez. CHPye oy veren Atatürk sevdals kardelerim zillete düürülemez diye konutu.

KILIçDAROLUNA TEPK

Bahçeli, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun Sakaryadaki Tank Palet Fabrikas ile ilgili açklamalarna tepki göstererek öyle devam etti:

Klçdarolu, Sakaryadaki Tank Palet Fabrikas üzerinde yalan ina etmesin. Dönsün, anl Milli Mücadele yllarna bakmay denesin. Bize milliyetçilik anlatmasn. Buna hiç teebbüs etmesin. Klçdarolu kim oluyor da bize milliyetçilik ahkam kesiyor? Kimliksiz azlardan milliyetçilik nasl çkyor? Bu cüreti nereden alyor, bu cesareti kimler alyor? Klçdarolu ya aklyla zoru vardr ya girdii siyasi komadan çkamamtr. YPGnin Türkiyeye saldracana inanmayan bir ahsiyetin, CHP Genel Bakanl koltuunda oturmas utanç vesikas, rezaletin daniskasdr. Klçdarolu, Alt Oktan Milliyetçilii fiilen sökeli çok uzun zaman olmutur. CHP, PKKnn kuyruuna taklm, FETÖnün vagonu olmutur. Bize sarayn bekçisi diyen ahmaklar, biz bu vatann bekçisiyiz, biz al bayran bekçisiyiz, biz susturulamayacak ezann bekçisiyiz. Aksaray için gerekirse can feda olsun diyen yiit neferleriz. CHP Genel Bakan bizimle boy ölçüemez. Millilik konusunda bizim yanmzdan geçemez. çünkü arlklarmz farkldr, ilgimiz farkldr, safmz farkldr, zihniyetlerimiz bambakadr. Klçdarolu ve P, ne milliyetçilii bilir ne milliyeti ne adaml bilirler ne de erdemli olmay. Onlar gitsin HDP ile fsldasnlar, onlar gitsin PKK ile yanak yanaa gezsinler, onlar gitsin YPG/PYD, FETÖ ile mehur olsunlar. Zira yaptklar budur, yapacaklar da budur. Zillet ittifak denen, teker sokulan çomaktr. Zillet ittifak Türkiyenin kar cephesi, husumet odadr.

PATLICAN PAHALI SE DÜNYANIN SONU DEL

Zillet ittifak ezan sesinden rahatsz. Zillet ittifak bayramz yakanlardan, mral canisinin heykelini yapmaktan bahsedenlerden memnun diye konumasn sürdüren MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, unlar kaydetti:

Milli bekamz duyduklarnda ok oluyorlar. Hemen ii ekonomiye getiriyorlar. Bunlar meymenetsiz. Patlcan yazn ucuzlar, biber, domates yaz aylarnda bollar. Bekay, patlcanla mukayese etmek izanszlk deil mi? Bekay, tencerenin kaynayp kaynamadyla deerlendirmek hakszlk deil mi? Elbette her vatandam, her eyin en güzeline layktr. Dileriz ki herkes, istediini yesin, istediin içsin; kimsenin sofrasnda gözümüz yok. Ama patlcan pahal ise bu dünyann sonu deildir. Ucuzladnda herkes alr, herkes doya doya yer. Beka yenir mi? Bekann pahal ya da ucuzluundan bahsedilebilir mi? Beka olmadan aç yattm, tok kalktm demek mümkün olur mu? Beka olmadan kundaktaki yavrularmzn, henüz by terlememi yavrularn, onurundan, ömürlerinden, geleceklerinden bahsedebilir mi? Beka yoksa, vatan yoktur, Aksaray yoktur, millet yoktur. Akam etrafnda toplanacamz sofra yoktur. Beka yoksa bereket yoktur, beraberlik yoktur, bamszlk yoktur. 31 Mart seçimleri beka seçimidir. 31 Mart seçimleri, terörü övenlerle, milleti yükseltenler ve Aksaraya sevda duyanlar arasnda yaplacaktr.

Ana Sayfaya Git