Bahçeli: Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığının kaldırılması yolu aralandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sağlık sorunlarıyla ilgili iddialar konuşulurken CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sert bir açıklama yayınladı.

Haberler 05.10.2019 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bahçelinin açklamasnda, CHP ile ilgili HDP ile ilikisi nedeniyle sert ifadeler yer ald. Özellikle CHP Genel Bakan için dokunulmazln kaldrlmas ve mahkeme yolu ardna kadar aralanm ve açlmtr denilen açklamada, CHP-HDP ilikisiyle ilgili bir komisyon kurulduu bilgisi verildi.

Salk sorunlar nedeniyle tedavi gören MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, yazl bir açklamayla CHPnin HDP ile ilikisiyle ilgili bir komisyon kuracaklarn duyurdu. Bahçelinin açklamasnda CHP ile ilgili ar suçlamalarda bulunulurken CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun suç iledii ve dokunulmazlnn kaldrlmasnn yolunun açld yönünde ifadeler yer ald.

MHP Medya, Tantm ve Halkla likilerden Sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mustafa Kalayc tarafndan duyurulan açklamada, Türkiye bir yanda içi bo tartmalarla megul edilirken dier yanda milli enerjisi ve gelecek hedefleri maalesef tahrip ve tahrif edilmektedir denildi ve öyle devam edildi:

CHP KONTROLDEN çIKTI

çkar ittifaklar, çürük ortaklklar, çarpk iliki ve irtibatlar ülkemizi hem zora sokmakta hem de siyasi yozlamay tehlikeli boyutlara tamaktadr. Türk milleti gelimeleri esef ve endieyle takip etmektedir. Cumhurbakanl Hükümet Sistemine kar tahammülsüzlükleri malum ve merbut olan karanlk niyet sahipleri arkadan dolaarak, ayn zamanda planl itibar ve irade suikastlaryla ülkemizin dirili ve yükseli ümitlerini köstekleme yarna girmilerdir. Bu süreçte CHP tamamyla kontrolden çkm, siyasi ahlaktan vahim ekilde savrulmu, millete aidiyet bilincinden hzla uzaklamtr.

MLL GÜVENLE TEHDT

CHP-HDP-P-SP arasnda kurulan anayasa hazrlk masalar, kirli balantlar, Türkiye muhaliflerini umutlandran sinsi ve gizli pazarlklar birer birer gün yüzüne çkmaya balamtr. Bilhassa CHP ile HDPnin ayn kulvar ve kumanda merkezine sabitlenmesi büyük bir sorun olarak karmzdadr. CHPnin milli meselelere srtn dönerek PKKdan medet umar hale gelmesi skandal ötesi bir sapma halinin tezahürüdür. CHP Genel Bakan ikbal hesaplarn ikmal ederek kaos ve krize siyasi istikbalini balamtr. Türkiyenin karsnda biriken ve toplanan siyasi odaklar milli güvenliimize tehdit saçan, milli bekamza meydan okuyan merhale ve mevkiye gelmilerdir. CHPnin u anda takip ettii siyaset Türk milletinin egemenlik ve tarihsel haklaryla temelden ve bütünüyle çatmaktadr. Bu nedenle CHP vatana ve millete alenen kar tavrdadr.

EYLEM VE SÖZLER SUç

Hiç kuku yok ki, CHP Genel Bakannn ve sözcülerinin siyasi eylem ve sözleri suç tekil etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir art altnda bu zillete ve ülkemize hezimet vaat eden teebbüs ve giriimlere sessiz ve seyirci kalmayacaktr. Özellikle CHP Genel Bakan için dokunulmazln kaldrlmas ve mahkeme yolu ardna kadar aralanm ve açlmtr.

KOMSYONDA KMLER VAR?

Milliyetçi Hareket Partisi Bakanlk Divannn da kararyla CHP-HDP ilikilerinin incelenmesi, CHP Genel Bakannn suç tekil eden fiili ve deerlendirmelerinin analiz ve aratrlmas maksadyla u deerli isimlerden teekkül eden bir komisyon görevlendirilmitir:

1 Feti Yldz, Genel Bakan Yardmcs, stanbul Milletvekili.

2 zzet Ulvi Yönter, Genel Bakan Yardmcs, stanbul Milletvekili.

3- smail Faruk Aksu, Genel Bakan Yardmcs, stanbul Milletvekili.

Ayrca konuyla ilgili gerek görüldüü takdirde hukukçularmz ve milletvekillerimiz de çalmalarn içinde yer alacaklardr.

FTNE VE FESADA BEL BALAYANLAR

Görevi, unvan, siyasi pozisyonu, makam ve konumu ne olursa olsun, hiç kimse suç ileme özgürlüüne, suçluyu övme hakkna, ihanete hizmet ve refakat etme tercihine sahip olamayacaktr. Türkiye ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde hesap yapanlar çuvallamaya, oyun kuranlar, senaryo yazanlar melanetlerinde boulmaya mahkmdur. Herkes akln bana almaldr.

Türkiyenin tarihi ve egemenlik haklar, Türk milletinin birlii, güvenlii, varl sonuna kadar heves ve heyecanla müdafaa edilecektir. Türkiye sahipsiz deildir. Milliyetçi Hareket Partisini görmezden gelenler, spekülasyondan geçinenler, fitne ve fesada bel balayanlar sonunda mutlaka piman olacaklardr. CHP-HDP zilleti ne yaparsa yapsn zalimlerin rövann alamayacaktr.

Kamuoyuna saygyla duyurulur.

Ana Sayfaya Git