Bahçeli sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Artık CHP'yi HDP'den, Kılçdaroğlu'nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan'dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır. Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır" dedi.

Haberler 11.12.2021 - 01:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Lideri Bahçeli, Twitter hesabndan yapt açklamada, Irakn kuzeyindeki Pençe- Yldrm Operasyon Bölgesinde ehit olan Uzman çavular Doanay çelik, Ali Sar, dris Aksöz ile dlib Gerginlii Azaltma Bölgesinde ehit olan Emre Ceylana Allahtan rahmet ve yaknlarna basal dileyerek, Bayraklap devleen ehitlerimiz bugün dualar eliinde vatan topraklarna emanet edildiler. Al bayramz örtüleri, hatralar övünçleri olarak aramzdan (fiziken) ayrldlar. Ancak dökülen kanlar yerde kalmayacak, sorulacak hesaplar mahere braklmayacaktr. nanyorum ki, terörün çürüyen kökü kaznacak, teröristlerin de gömülecek kuyular kazlacaktr. Bundan taviz yoktur, geri adm yoktur, vazgeçme yoktur. Nerede bir hain varsa bir kahraman karsna çkacaktr. Hangi bataklkta bir haarat üremise oras tertemiz yaplacaktr dedi.

ARTIK CHPY HDPDEN AYIRT ETMEK MKANSIZDIR

Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisindeki (TBMM) bütçe görümelerine deinen Bahçeli, unlar kaydetti:

ehitlerimizin acsna maruz kaldmz u günlerde, TBMM Genel Kurulunda 2022 yl Merkezi Yönetim Bütçesinin görüülmesi esnasnda tezahür eden ar provokasyonlar, iddet ve derinlik kazanan tahrik provalar yürek yaramza adeta tuz basmaktadr. hanet her yerdedir. çileri Bakanlmzn bütçesi görüülürken, CHPli ve HDPli milletvekillerinin beka mücadelemizden intikam alr gibi, ehitlerimize hakaret edercesine, kahraman güvenlik görevlilerimize saldrrcasna öfke nöbetine kaplmalar, nefret diline kaplanmalar aleni zillettir. Terörle mücadelede tarihi baarlara imza atan bakanlklarmzn bütçeleri müzakere edilirken mayas bozuk, merebi bulank, mensubiyeti hasarl isimlerin alçalm üsluplaryla Genel Kurulu terörize etmeleri hakikaten rezaletin daniskas, ibirlikçiliin alametifarikasdr. TBMMde yaanan karmaa ve siyasi kundakçlarn tacizleri asla tesadüfi deildir. Bölücü terör örgütü darbe üstüne darbe yedikçe Meclise yuvalanm ittifak ve ikbal ortaklarnn atei yükselmekte, sinir sistemleri, oto kontrol mekanizmalar altüst olmaktadr. Artk CHPyi HDPden, Klçdarolunu terörist Demirta veya terörist Karaylandan ayrt etmek, ayr deerlendirmek neredeyse imkanszdr. Eline ve diline hakim olamayan, uur ve ruhunu çaldran Klçdarolu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduu bir ahstr. Bir HDPli vekilin Kürdistana özgürlük iaryla iktidara geleceiz açklamasna sessiz kalp bu bölücünün Genel Kurul çalmalarna 3 birleim katlmama cezasna itiraz eden Kandilin yeni CHPsidir. çileri Bakanmza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir.

BAKANLARIMIZA DL UZATAN SEFLLER MEYDANIN BO OLDUUNU SANMASINLAR

Allahn izni ve milletin desteiyle, dada, ehirde, krsalda, mezrada, snr ötesinin her tehdit saçan noktasnda ba ezilen, ayaklar altnda sürünen terör örgütünün hunhar ve hain fermann TBMMde okumaya çalan mülevves ve müptezel emellere müsaade edilmeyeceini belirten Bahçeli, açklamasnn devamnda u ifadelere yer verdi:

Meclis kürsüsünü lekeleyip demokrasiyi ve milli iradeyi hedef alarak, terörle mücadelede insanüstü mücadeleler sergileyen bakanlarmza dil uzatan sefiller meydann bo olduunu sanmasnlar. Türk milleti her eyin gözlemcisi, her gelimenin takipçisi, her terör hayrannn da hasmdr. Yavrular yetim brakan, gelinleri dul koyan, analar, babalar aclar içinde kvrandran erefsiz teröristlere ne sözle ne de eylemle kar gelemeyen, kar çkamayan kim varsa bizim nazarmzda akan kanda paylar olan, dorultulan kanl silahlardan tutan vatanszlardr.

Ana Sayfaya Git