Bahçeli taburcu edildi: Alt solunum yolu teşhisi konuldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sabah saatlerinde Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ne getirilmişti.

Haberler 24.09.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, rutin kontroller için Bakent Üniversitesi Hastanesine gitti. Bahçelinin salk durumuyla ilgili açklama yapan MHP Genel Bakan Yardmcs Semih Yalçn, Mide bulants ikayetiyle hastaneye geldi. Genel Bakanmzn salk durumu gayet iyi. ddia edildii gibi bir durum yok. Tektikleri gerçekletiriliyor. uuru açk ve istirahat ediyor dedi. MHP Genel Bakan Özel Kalem Müdürü Murat çeliker ise ilk yapt açklamada, MHP Lideri Sn Genel Bakanmz Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bal olarak ate yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altna alnmtr. Salk durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamza selam ve sevgilerini iletiyor... ifadelerini kulland.

HASTANEDEN SON DURUM AçIKLAMASI

Bakent Üniversitesi Hastanesinden Bahçelinin salk durumuna yönelik son yaplan açklamada ise, alt solunum yoluna bal olarak yüksek ate tehisi konuldu. Bahçelinin durumunun iyi olduu belirtildi. Bahçeli açklamann ardndan hastaneden taburcu oldu. Bahçeli hastaneden yürüyerek çkt ve kendisine Geçmi olsun diyenlere, Saolun, teekkür ediyorum karln verdi. Taburcu olan Bahçeli, MHP Genel Merkezine geçti.

SALIK BAKANINDAN AçIKLAMA

Salk Bakan Fahrettin Koca Bahçelinin durumu hakknda açklama yapt. Koca, Genel durumu son derece iyi, birazdan taburcu olacak, hastanede yat zorunlu bir durum söz konusu deil ifadelerini kulland.

çAVUOLUNDAN MESAJ

Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Twitter hesabndan yapt açklamada, Bakent Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesinden taburcu edilen Bahçeliye acil ifa dileklerini bildirdi. çavuolu, Salk durumunun iyi olduunu memnuniyetle örendiimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Bakan Sayn Devlet Bahçeliye geçmi olsun dileklerimi iletiyor, acil ifalar diliyorum. ifadelerini kulland.

KILIçDAROLUNDAN TELEFON

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu MHP Grup Bakanvekili Erkan Akçay telefon ile arad, Bahçelinin salk durumu ile ilgili bilgi alp, geçmi olsun dileklerini iletti.

ATE YÜKSELMT

MHP Genel Bakan Özel Kalem Müdürü Murat çeliker Twitter hesabndan yapt açklamada Bahçelinin üst solunum yolu enfeksiyonuna bal olarak ate yükselmesi yaadn söyledi. MHP Genel Bakan Yardmcs Semih Yalçn ise Sosyal medyada baz söylentiler var. Beyin kanamas veya kalp hastalyla alakal hiçbir sorunu yoktur. Salk durumu son derece iyi mükemmel durumdadr. u anda uuru açk, konuabilir durumdadr. stirahat etmektedir. Hastane bahekimlii ilerleyen saatlerde detayl açklama yapacaktr açklamas yapmt.

Ana Sayfaya Git