Bahçeli: Yakın gelecekte üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hafta sonu Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere başarılar dileyerek, "Yakın bir gelecekte, üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyor, bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyor, herkesin emin olmasını ümit ve temenni ediyorum" dedi.

Haberler 17.06.2022 - 00:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Bahçeli, Twitterdaki hesabndan açklama yaparak, YKSye girecek örencilere baar diledi. Bahçeli, Saylar 3 milyonu aan gencimizin her birisine Rabbim zihin açkl versin diyorum. Fakat unutmasnlar ki, YKS demek her ey demek deildir. Snavlar geçer, kald ki her ey geçiyor, hayat hzla ileriye doru akyor. Mühim olan kubbede ho bir seda brakmaktr. çoktan seçmeli test sorularna cevap vermek elbette bir aamaya kadar gereklidir; ama evvelemirde asl gerekli olan erdem ve akut ihtiyaç milli ve manevi deerlerle bezenmek, birlemek ve bütünlemektir. stikbal hayallerinin gerçee dönüme srr da buradadr dedi.

MHP lideri Bahçeli, Türk gençliine güvendiini vurgulayarak, unlar kaydetti:

Yakn bir gelecekte, üniversite snavnn kaldrlacana inanyor, bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleeceini bu vesileyle açklyor, herkesin emin olmasn ümit ve temenni ediyorum. Türk gençliine güveniyorum. Strese girmeden, bunalma dümeden, YKSyi bir hayat memat konusu haline getirmeden sabr ve saduyuyla baarya ulaacaklarna, emeklerinin karln alacaklarna yürekten inanyorum. Snavlarn en büyüü ise hayatn bizatihi kendisidir. Lisans, yüksek lisans ve doktora seviyesindeki örencilerimizden eitimlerine ara vermek veya eitimlerini brakmak zorunda kalanlarn tekrar okullarna dönülerini, yani örenci affn gönülden destekliyor, üzerimize ne düüyorsa yapacamzn sözünü veriyorum. Türk gençliini karlksz seviyor, hepsini muhabbetle kucaklyor, her birisinin çakmak çakmak parlayan gözlerinden öpüyorum.

Ana Sayfaya Git