Bahçeli'den İYİ Partililere çağrı: Gelin helalleşelim

İYİ Parti'ye katılanlara seslenen Devlet Bahçeli, 'İP'e gitmiş kardeşlerimize açık çağrımdır, zillete ortak olmayın gelin helalleşelim' dedi.

Haberler 13.03.2019 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partisinin Yozgat mitinginde konuan MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Y Partiye katlan MHPlilere seslenerek, Pe gitmi ancak pimanlk duyan kardelerimize açk çarmdr. Zillete ortak olmayn gelin helalleelim dedi.

Yerel seçim için beka söylemini Yozgatta da sürdüren Bahçeli, Kim ne söylerse söylesin 31 Mart seçimleri bir beka seçimleridir. Beka için milli karar, cumhur için istikrar diyoruz. AK Partili kardelerimiz ile omuz omuza yürüyoruz. Ayrmz gayrmz yoktur dedi.

Bahçeli sözlerine öyle devam etti:

24 Haziran seçimlerinin rövann almak isteyenler el ovuturuyor. Türkiyenin güçlenmesinden rahatsz olanlar son kozlarn oynuyor. stikrardan korkanlar son kozlarn deniyor. Yozgat zillet zehrini yutmaz, zillet burada diki tutmaz, Yozgatta ihanet asla barnamaz. PKKnn siyasi uzanntlaryla hareket etmekten gocunmuyorlar. Hedefleri bölünme senaryolarna çanak tutmak, Türkiyeyi geriye götürmektir. Belediyelerde yeni bir çukur siyasetine kap aralyorlar. hanet oradaysa Yozgat buradan. Bizler ça açp kapatan bir ruhun devamyz.

YA BEKA YA BELA

Cumhur öldü mü ki Kürdistandan bahsediyorlar. Türk milleti boyun emedi yine boyun emeyecektir. Ya hep birlikte olacaz ya hep birlikte yok olacaz. Ya beka diyeceiz ya da belaya raz olacaz. Allaha ükürler olsun ki bu vatan sahipsiz deildir. Yozgat bunun canl ispatdr. Bu aziz millet çaresiz deildir. Yozgat bunun güvencesidir.

Türkiye içte ve dta büyük bir tehdidin kapanndadr. Etrafmz vahi emellerle kuatld. Bebek katilleri ile siyaset yapan, ezanla dalga geçen, Kürdistana göz krpan CHPye Yozgat haddini bildirecektir. Milli bekamz bçak srtnda. Biz birlik için istiklal için beka diyoruz. Klçdarolunun çizgisi Kuva-i Milliye deil, Kuva-i nzibatiyedir. CHPye oy veren kardelerimiz kimsesiz deildir.

Konumasnn devamnda Y Partililere seslenen Bahçeli, Pe gitmi ancak pimanlk duyan kardelerimize açk çarmdr, zillete ortak olmayn gelin helalleelim. Cumhur ttifak Türkiyedir, istiklalimizin güvencesidir dedi.

Ana Sayfaya Git