Bahçeli'den ABD'ye rest Erdoğan'a destek!

MHP lideri Devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberler 17.05.2017 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partisinin grup toplantsnda konuan MHP Lideri Devlet Bahçeli, muhalefetin eletirdii Cumhurbakannn ABD gezisi ile ilgili konutu. Erdoann ABDye gitmekle isabetli bir karar aldn vurgulayan Bahçeli, Cumhurbakan Erdoana destek vererek, unlar söyledi;

ERDOAN YALNIZ DEL

Kuak ve yol zirvesi forumuna katlan Cumhurbakan Erdoan, dün ABDye gelmitir. Görümenin nokta mesabesinde olacan Erdoan söylemitir. Buradan güçlü bir ekilde diyorum ki, sayn Cumhurbakannn ardndan Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin kudreti vardr. Makam ve mevki ne olursa olsun kimse gaflete düüp Türkiyeyi aciz görmemeli, küçümseme yanlna dümemelidir. Cumhurbakanmz arkasna milletimizin duasn alarak muhataplarnn karsna çkacak. Cumhurbakan ABDye gitmekle isabetli bir karar ald. imdi srada belgeleriyle YPG-PYD balantlarn anlatmak kald. Cumhurbakan Erdoann yalnz olmadn bu kürsüden bir kez daha söylüyorum.

ABD çN BAKA ALTERNATF KALMADI

Eer ABD ile ittifak PYD/YPG/PKK yüzünden kopma noktasna gelirse, bamzn çaresine bakmatan doal bir yol olmayacaktr. 80 milyon tek yürek mücadele etmekten yorulmayacaz. ABDnin önünde artk 2 yol vardr. Ya PKK ile ilikilerini güçlendirecek ya da bundan dönüp Türkiye ile el skacaktr. Ya dümanlk ya dostluk, ABD için baka alternatif kalmamtr.

Ana Sayfaya Git