Bahçeli’den İBB’ye kayyım tehdidi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin hedefinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi vardı.

Haberler 05.01.2022 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPyi hedef alan Bahçeli, Milli ve manevi deerlerimize kim satayorsa deil, bu dünyada Mahkeme-i Kübrada bile davacyz. Azlarn dikileri patlam bir grup bakanvekili kuran kurslar için orta ça zihniyeti demek suretiyle, ucuz, uydu, köhne, din d bir bühtan da bulunmutur. Bunu Müslüman Türk milletine kar söylemitir. Bu ya ortaça bilmiyor ya da kurandan habersizdir. Ahmakln en ciddi delili ayn eyi defalarca yapp farkl sonuç almay beklemektir. Namazda gözü olmayann, ezanda kula olmazm. Kuranda eli olmayann okunmasna da tahammülü olmazm. nanp inanmamak herkesin kendi bilecei itir ancak dinimize laf söyletmeyiz. manmza söz ettirmeyiz, kitabmza orta ça zihniyeti diyen kemiksizlerin yanlarna brakmayz. Bu saygsz, edepsiz sözden dolay CHP Genel Bakannn aziz milletimizden derhal özür, Allahtan da af dilemesini bekliyoruz. Din bilmezler, diyanet tanmazlar. Cuma namazn kazaya brakan bozuk zihniyet bu CHP zihniyetinin ta kendisidir. Allah ülkemizi de milletimizi de bunlardan korusun diye belirtti.

HDPY HEDEF ALDI

HDPnin kapatlmas tehditlerini sürdüren Bahçeli, Teröristler için iki seçenek vardr, ya gelirler silahlaryla birlikte bamsz Türk yargs önünde hesap verirler. Ya da bulunduklar her mahalde açk hedef olmaktan kurtulamazlar. Türkiye terörü bitirmeye ve bölücülüü besleyen kanallar kesmeye kararldr. Bu yüzden PKKnn HDPnin sureti kesinlikle kapatlmaldr. HDP demokrasinin yüz karasdr. HDP, Türkiyeye çevrilmi kanl silahtr. HDP ile ittifak kuran, yörüngesine giren, gelecek düleyen hangi parti varsa suç ortadr. Terör örgütüne yardm ve yataklk yapan sözde milletvekilleri dokunulmazlklar kaldrlarak alay mahkemeye çkarlmaldr. Güvenlik güçlerimizin mücadele onurunu siyasi rant uruna hiçe sayanlar dorudan doruya ayamzn altndadr dedi.

KAYYIM TEHDD

stanbul Büyükehir Belediyesine de yüklenen Bahçeli, isim vermeden kayym çars yapt. Bahçeli, BBde ie alnanlarn 557sinin örgütlerle ilikisi olduuna dair iddialar gündeme getirerek, ddiann üzerine gidilmesi, tefti mekanizmasnn çaltrlmas bir hukuk gerçeidir. çileri Bakanmz karalamaya yeltenenler utanmaz yüzsüzlükleri ile Türk milletinin kripto hasmlardr. Belediyeye terörist almann neresi milli irade hükmüdür. Tefti sürecinin BB Bakan ile ilgili mesele olmadn iddia edenler siz nasl bir kafaya sahipsiniz. Belediye bakan kimlerin ie alnp alnmayacan sormayacak mdr? Bunlar sorduysa biliyorsa suçludur. BB Bakan her durumda sorumludur. Suç sabit görülürse BB Bakan 1 saniye bile olsa makamn igal edemez, etmemelidir. Teröristlerin ie girdii bir rapor formatna balandktan sonra BB Bakannn sadece mahkeme huzuruna çkmas yetmez, görevinden alnmas arttr. Sorumluluk BB Meclisine aittir ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git