Bahçeli'den İnce'ye: Zavallılar için pişmanlık olabilir ancak bizde yoktur

'Milletin bize verdiği denge ve denetleme görevini layıkıyla yapacağız'

Haberler 15.07.2018 - 11:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimlerinin ardndan yapt gündeme dair açklamalarda bulundu. CHPnin Cumhurbakan aday Muharram ncenin Apolet tartmasna yant veren Bahçeli Ülkücünün fiyat yoktur, ülkücülüün pazar yoktur. Piman olacak söz söylemeyiz. Apolet tartmasn fazla uzattm diyen zavalllar için pimanlk olabilir ancak bizde asla pimanlk yoktur. dedi.

Bahçeli MHPnin yeni Cumhurbakanl Hükümet Sistemindeki misyonuna yönelik olarak Milletin bize verdii denge ve denetleme görevini laykyla yapacaz dedi. Gazetecilerin Cumhurbakan Tayyip Erdoann Bana bakan diyebilirsiniz sözlerini hatrlatmas üzerine Bahçeli, Cumhurbakan tektir, bu salonda bile 50 tane bakan vardr ifadesini kulland.

MHP Genel Merkezinde gündeme ilikin olarak açklamalarda bulunan Bahçeli konumasnda u ifadeleri kulland:

Milletimizin bize verdii denge ve denetleme görevini laykyla yapmak için her arkadamz olaanüstü bir özveriyle yasama faaliyetlerine aktif ekilde katlmak maksadyla son hazrlklarn tamamlamlardr. MHP, üstlendii millet görevini eksiksiz ifa ve ifade edecektir. MHP, devletin yeniden yaplanma sürecinde elbette siyaseten, tarihen ve ahlaken tad sorumluluun gereini harfiyen yapacaktr.

BZ BLEN BLR, BLMEYEN DE KEND BLR

Hafzas silinmi olanlar uyarmak isterim ki piman olacak söz söylemeyiz. diyen MHP Genel Bakan Bahçeli, Hamdolsun, söylediklerimizden de piman olmayz. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Apolet tartmasn Fazla uzattm diyen zavalllar için, HDPye Kürt siyasi hareketi diyerek Kürt kökenli kardelerimizi töhmet altnda brakan ve PKKya umut alayan fikir ve ülkü yoksunlar adna pimanlk olabilir ama bizde pimanlk asla yoktur. eklinde konutu.

Bahçeli Piyasalardaki oynaklk ve oyunlarla Türkiyeden taviz koparmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. dedi.

KARARLARIN SER VE SÜRATL ALINACAI BR DÖNEME GRLMTR

MHP Genel Bakan Bahçeli Kararlarn seri ve süratli alnaca bir döneme girilmitir. Bunu hazmedemeyen odaklar ekonomide yeni bir dalgalanma, döviz ve faizde eytanlklar peindedir ancak baaramayacaklar, Türk milletini pes ettiremeyeceklerdir. ifadelerini kulland.

BZ LAFA DEL CRAATA BAKARIZ

MHP Genel Bakan Bahçeli sözlerini öyle sürdürdü:

Türkiye, hem FETÖ belasn hem de PKK tehdidini tamamen bitirerek gündeminden çkarmal, geleceimiz emniyete alnmaldr. ABD ile ilikilerin normallemesi arzulanan derecede salanacaksa, NATO gerçekten de Türkiyenin terörle mücadelesine samimi destek veriyorsa, ABD ve Avrupada ne kadar hain FETÖcü varsa Türkiyeye iadeleri yaplmaldr. Biz lafa deil icraata bakarz.

Terörle mücadeleye ilikin kanun teklifi hakknda Bahçeli, Böyle bir yasa Meclise geldiinde MHP gereini yapacaktr. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git