Bakan Akar, Avrupa'daki Türk dernek temsilcileri ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Avrupa'da faaliyet gösteren Türk dernek ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.

Haberler 30.04.2021 - 01:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Akar, Avrupada faaliyet gösteren Türk dernek ve STK temsilcileriyle bakanlkta görütü. Kabulde, Bakan Yardmcs Alparslan Kavaklolu da hazr bulurken, dernek ve STK temsilcilerine Yurtd Türkler ve Akraba Topluluklar Bakan Abdullah Eren, Yurtd Türkler ve Akraba Topluluklar Bakan Yardmcs Hadi Turus, AK Parti stanbul Milletvekili ve Avrupal Türk Demokratlar Birlii eski Genel Bakan Zafer Srakaya da elik etti.

TÜRK DERNEKLERLE GÖRÜTÜ

Yurt dndan gelen dernek ve STK temsilcileri arasnda; Diyanet leri Türk slam Birlii Genel Bakan Kazm Türkmen, Avrupa Türk slam Kültür Dernekleri Birlii Genel Bakan Durmu Yldrm, Uluslararas Demokratlar Birlii Genel Bakan Köksal Ku, slam Toplumu Mill Görü Genel Bakan Kemal Ergün, Avrupa Ehl-i Beyt Alevi Federasyonu Bakan Fuat Mansurolu, Almanya Türk Federasyonu Genel Bakan entürk Doruyol, Müstakil Sanayici ve adamlar Dernei Avrupa Direktörü Burhan Salam, Tüm Sanayici ve adamlar Dernei Avrupa Genel Bakan Cahit Kerenciler, Hayrat Vakf Avrupa Temsilcisi Mehmet Körolu yer ald. Kabulde, gündemdeki konulara ilikin görü alveriinde bulunuldu.

Ana Sayfaya Git