Bakan Arslan: 'Bugüne kadar hizmeti biz yaptık'

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bugüne kadar hizmeti biz yaptık inşallah bugünden sonra yine biz yapacağız." dedi.

Haberler 04.07.2018 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulatrma, Denizcilik ve Haberleme Bakan Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili Yunus Klç ve AK Parti l Bakan Adem çalkn ile Susuz ilçesini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Arslan, burada yapt konumada, 24 Haziran seçimlerinde kendilerine destek veren ilçe halkna teekkür etti. Muhtarlara da seçimlerde gösterdikleri gayretlerden dolay teekkür eden Arslan, öyle konutu:

Seçilmez güzel ama hizmet etmezseniz

Muhtarlar unun farknda; seçilmek güzeldir ama hizmet etmezseniz, köyünüze, mahallenize hizmet götürmezseniz, seçmeniniz sizin yakanza yapr. te onlar da seçmen onlarn yakasna yaprken hizmetin nereden geleceini çok iyi biliyor. Onlar da mümkün mertebe köylülerimize unu anlatmaya çaltlar, dediler ki Herkes gelip size bir ey söyleyecek, herkes gelip sizi kandrmaya çalacak, aman ha sakn ha size hizmet edecek olan yer, parti ve adaylar bellidir. Bunu söylediler ama ne yazk ki baz hemehrilerimiz bunu dinledi, bir ksm dinlemedi. Gönül ister ki herkes kendine, ülkesine hizmet edecek olann arkasnda dursun. Gönül ister ki herkes bu bölgeye, dünyaya kardelik, bar, huzur getirmek isteyene, dünyadaki mazlum ve madurlarn hamisi olana destek olsun.

Arslan, Susuz ilçesinde kafas kark baz insanlarn ülkeyi, bölgeyi kartrmak isteyen ve hizmet adna söyleyebilecekleri hiçbir eyi bulunmayanlarn arkasndan gittiini söyledi.

Kafas kark olan vatandalarn önümüzdeki yerel seçimlerde iyi düünmesini isteyen Arslan, apkalarn önlerine koysunlar, desinler ki Evet bana hizmet eden belli, bana hizmet eden Ahmet Arslan ve onun yol arkada Yunus Klç olacak. Buna göre hareket edilmeli. Bugüne kadar hizmeti biz yaptk inallah bugünden sonra yine biz yapacaz. diye konutu.

Arslan, konumasnn ardndan Kars Valisi Rahmi Doan ve beraberindekilerle Susuz elalesinde yapm süren mesire alan ve seyir terasnda incelemelerde bulundu.

Ana Sayfaya Git