Bakan Demircan: Bir seçim biter, öbür seçim başlar

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, "Bir seçim biter aslında öbür seçim başlar. Şimdi süre olarak önümüzde 9 aylık bir süre var. O zaman önümüzdeki seçimin çalışmaları şimdiden başlamıştır" dedi.

Haberler 02.07.2018 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Samsun l Bakanl 76nc l Danma Toplants Atakum ilçesindeki Samsun Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinin Toplant Salonunda gerçekletirildi. Toplantya Salk Bakan Dr. Ahmet Demircan, çevre ve Kültürden Sorumlu AK Parti Genel Bakan Yardmcs çidem Karaaslan, Samsun Büyükehir Belediye Bakan Zihni ahin, AK Parti Samsun l Bakan Hakan Karaduman ile tekilat üyeleri katld.

ÖBÜR SEçM BALAR

Toplantda konuma yapan Bakan Demircan, Bugüne kadar yaptmz çalmalarmzn neticeleri milletimiz tarafndan görüldü, bilindi ve gerekli taktiri milletimiz bize sundu. 24 Haziran seçimleri bir erken seçimdi. Aslnda milletimiz bu seçimin kararn bir yl önce vermiti. Milletimiz sistem deiiklii kararn vermiti 16 Nisan 2017de almt ve imdi 24 Haziranda bunu uygulama karar verdi. Seçimin neticeleri hayrlar getirsin inallah. Türkiye içerisinde bulunduu bu corafyada daha da güçlenmek zorunda. Türkiye, 16 yllk AK Parti iktidarnda, yönetim anlayndaki zihniyetin deiikliini baarmtr. Sonra sistemdeki dönüümde imdi bu seçimde hayata geçiriliyor. Bundan sonraki dönemde yeni Cumhurbakanl sistemi ile tanacak. Bu yeni sistem Türkiyenin daha hzl yol almasn salayacaktr. Bir seçim biter aslnda öbür seçim balar. imdi süre olarak önümüzde 9 aylk bir süre var. O zaman önümüzdeki seçimin çalmalar imdiden balamtr. Biz tekilat modelimize uygun bir ekilde, bu yeni seçimin çalmalarmz en iyi ekilde sürdürürsek, yerel yönetimlere ilgili seçim neticemiz milletimizin arzu ettii netice olarak ortaya çkacaktr diye konutu.

Toplantda konuma yapan Karaaslan ise Seçimleri analiz etmek ve sonuçlarna göre yeni yol haritas belirlemek bizim her dönem yaptmz çalmalarmz. çalmalarmza baladk. Aynsn Samsunda da yapacaz. Seçimin asl kazanan milletin iradesidir diye konutu.

Ana Sayfaya Git