Bakan Karaismailoğlu: Kısa zamanda afet öncesi duruma döneceğiz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bütün bakanlıklarımız, bütün kurumlarımız önemli seferberlik halinde. Olağanüstü çalışma var bölgede. Oldukça toparladık ortalığı. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. En kısa zamanda afet öncesi duruma döneceğiz" dedi.

Haberler 19.07.2021 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulatrma ve Altyap Bakan Karaismailolu, Rizede sel bölgelerinde incelemelerini sürdürdü. ncelemelerin ardndan açklamada bulanan Bakan Karaismailolu, kayp 2 kiiye ulamak için çalmalarn devam ettiini aktararak, bölgede kalc projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Karaismailolu Maalesef 6 kaybmz var. Onlarn acsn yayoruz. Kaybettiklerimizi Allahtan rahmet, yaknlarna basal diliyoruz. 2 de kaybmz var. Onlar için arama çalmalar youn ekilde devam ediyor. Yüzlerce arkadamz u an Rize Güneysuda; kayplar bulabileceimiz bölgelerde çok youn çalma var. nallah en ksa zamanda onlara da ulamak için onlarn da takiplerini yapyoruz. Malumlarnz hem ulam açsndan hem haberleme açsndan ilk gece baz skntlar yaadk ama ilk günkü bu hzl müdahalemizle birlikte hem ulam açsndan hem de haberleme açsndan dier ihtiyaçlar konusunda da önemli gelimeler kaydettik. Artk ortal toparlamaya baladk. Bugün itibaryla herhangi bir ulam sorunumuz, haberleme sorunumuz veya herhangi bir eksiimiz yok bölge açsndan dedi.

KALICI PROJELERE HIZ VERDK

Bölge için kalc projeler yapacaklarn kaydeden Bakan Karaismailolu, Artk bundan sonra böyle afet durumlarnda bu etkilerin yaanmamas için kalc projeler yapmak için bütün arkadalarmzla birlikte burada çalmalarmza hz verdik. Artk bundan sonra heyelan olsun dier baka nedenlerle yaam olan skntlar bir daha yaanmamas için artk kalc projeler yapp, uygulamalarnz yapacaz. Tabi üzücü bir durum; inallah bu afet durumunu yaamamak için bu bölgede arkadalarmz buradalar, bizler de buradayz. Ortal toparladk. Acil ihtiyaçlar giderdik. nallah bundan sonra da dier afet öncesi duruma dönmek için de en ksa sürede döneceimizi ümit ediyorum. O yüzden de youn bir çalma var. Bütün bakanlklarmz, bütün kurumlarmz önemli bir seferberlik halinde. Olaanüstü bir çalma var bölgede. Oldukça toparladk ortal. nallah bundan sonra da kalc projelerimizle birlikte yine bölgeye hizmet etmeye devam edeceiz. Elimiz, kolumuz, gözümüz, kulamz burada olacak sürekli. nallah hep birlikte bölge insanmzla birlikte kurumlarmzla birlikte devletimizle bu tür afetlerin üstesinden her zaman geldiimiz gibi burada da çok ksa zamanda geleceiz ve kalc projelerimizi yaparak vatandamza hizmet dorusunda Cumhurbakanmzn liderliinde bu ilerin üstesinden en ksa zamanda geleceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git