Bakan Kasapoğlu: Yol yapması gerekenler çukur kazarak halka ihanet etti

GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mardin'de AK Parti seçim bürosunda yaptığı konuşmada, "Sadece yollarınıza çukur kazanlar değil, gönüllerinizi delik deşik edenler bu coğrafyaya, insanına, çocuklarına, gençlerine, kadınlarına ihanet ettiler. Hepiniz de bunu tecrübe ettiniz" dedi.

Haberler 13.03.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, çeitli temaslarda bulunmak üzere Mardine geldi. Mardin Havalimannda Vali Mustafa Yaman tarafndan karlanan Bakan Kasapolu, Yeilli ilçesine hareket etti.

MARDN BÖLGESNDE

AK Parti Yeilli Belediye Bakan aday Hayrettin Demirin seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Kasapolu, burada partililere seslendi. AK Parti iktidarlar döneminde spor alannda önemli yatrmlar yapldn anlatan Kasapolu, Ülkemizde son 17 ylda spor anlamnda çok güzel tesisler oldu. Bunun bir ksmn siz Yeillide tecrübe ettiniz, bir ksmn Mardinde gördünüz. Ülkemizde 2002 ylnda 1500 adet spor tesisi varken imdi 5 bine yakn tesis var. çok basit bir rakam bu, çok somut bir örnek. 2002de 200 bine yakn yurt kapasitesi varken imdi 700 bine yakn yatak kapasitemiz var. Bunlar inallah hep birlikte artracaz. Bunun için elbette 31 Marta güçlü destekleriniz çok önemlidir diye konutu.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, yol yapmas gerekenlerin çukur kazarak bu halka ihanet ettiklerini belirterek, Sadece yollarnza çukur kazanlar deil, gönüllerinizi delik deik edenler bu corafyaya, insanna, çocuklarna, gençlerine, kadnlarna ihanet ettiler. Hepiniz de bunu tecrübe ettiniz dedi.

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu, buradaki konumasnn ardndan Midyat ilçesine hareket etti.

Ana Sayfaya Git