Bakan Nebati: Anadolu'ya çıkacağız, sektörleri dinleyeceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomik gelişmelere ilişkin sunumların devam edeceğini belirterek, "Ben sürekli toplumun içindeyim. İş dünyası ile toplantı yaptık. Anadolu'ya çıkacağız, diğer sektörleri dinleyeceğiz" dedi.

Haberler 23.12.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Nebati, TBMMde AK Parti Grup Toplants sonras milletvekillerine ekonomik gelimeler konusunda sunum yapt. Basna kapal gerçekletirilen toplantda Bakan Nebati, yeni ekonomik modelin ayrntlarna ilikin milletvekillerini bilgilendirdi. Bakan Nebatinin, milletvekillerine, faizlerin ve dövizin dümesinden sonra piyasalarn rahatlayacan, toplum olarak herkesin bu zor günlerde elini tan altna koymas gerektiini, ekonomik iyilemelerin yakn zamanda piyasalara ve vatandaa da yansyacan anlatt belirtildi.

Toplantnn ardndan AK Partili milletvekilleri ile kuliste sohbet eden Bakan Nebati, Meclisten ayrlrken basn mensuplarnn sorularn yantlad. Nebati, kapal toplantya ilikin, Dün akam TRT yaynnda anlattklarm anlattk. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu sunumumuz olacak ardndan 4 Ocakta AK Parti l Bakanlar Toplants var. Ben sürekli toplumun içindeyim. dünyas ile toplant yaptk. Anadoluya çkacaz, dier sektörleri dinleyeceiz. Önce bir rahatlama, o gerçekletirildi. Bundan sonra yapacaz ey, hep birlikte çalmak. O, bu, sen, ben yok; hep beraber diye konutu.

Ana Sayfaya Git