Bakan Soylu: Herkes Türkiye'nin güçlü adımlarına bakıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Muhalefetin kendini bilmez sözlerine ne dünya ne de bir başkası bakıyor, herkes Türkiye'nin ilerleyişine bakıyor, güçlü adımlarına bakıyor" dedi.

Haberler 17.01.2022 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, AK Parti Sinop l Bakanl tarafndan düzenlenen Vefa Bulumasna katld. Bir otelde düzenlenen bulumaya Bakan Soylunun yan sra çok sayda partili de yer ald. ktidara geldikleri 21inci yüzyln balarndan itibaren önemli kalknma hamleleri gerçekletirdiklerini belirten Soylu, AK Parti kadrolar sayesinde bambaka bir Türkiye tablosu ortaya çktn dile getirdi. Soylu, 21inci yüzylda Türkiyenin hiç beklenmeyen bir büyümeyle, kalknmayla kar karya kaldn söyledi.

TÜRKYEYE HAYRANLIKLA BAKIYORLAR

Konumasnda muhalefeti de eletiren Soylu, unlar kaydetti:

2000lerin banda Türkiyenin böyle hayalleri, iddialar olacak diye bir deerlendirme yaplsayd hiç kimse buna inanmazd. çünkü 20nci yüzyln sonuna doru bizi öyle bir duruma getirdiler ki; terörün sindirdii bir Türkiye, siyasi iktidarszln hüküm sürdüü bir Türkiye, ekonomik zorluklarn sindirdii bir Türkiye, vesayetin tüm odaklar ile teslim olmak üzere olduu bir Türkiye vard. Bu ülkenin deerleri ile oynamaya çaltlar, kyafetleri ile oynamaya çaltlar. Gerçekten yapmadklar kalmad. Sonuçta sizin sayenizde Türkiye bambaka bir tabloya çkt. Darya çktmzda ya da onlara temas ettiimizde bu ülkeye hayranlkla bakyorlar. Muhalefetin kendini bilmez sözlerine ne dünya ne de bir bakas bakyor, herkes Türkiyenin ilerleyiine bakyor, güçlü admlarna bakyor. Bu yüzylda AK Partinin balatt bu büyük yürüyüte Allaha ükürler olsun ki; dünyada birçok ülkeyi parmak srtacak noktaya getirmitir. Bu da siz AK Parti kadrolarnn sayesindedir.

Ana Sayfaya Git