Bakan Soylu ilk kez açıkladı! FETÖ uyuşturucudan himmet parası almış

İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün sahte narkotik başarı oyununu anlattı. FETÖ döneminde, narkotikte ikramiyeler için naylon iş çıkarıldığını belirten Soylu, "Oradan bir himmet yolu açmışlar" dedi.

Haberler 07.04.2018 - 11:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Uyuturucu madde bamll ve yeni bamllk türlerinin aratrlarak bamlln nedenlerinin ve alnacak tedbirlerin tespit edilmesi amacyla kurulan Meclis Aratrma Komisyonunda sunum yapan çileri Bakan Süleymen Soylu, özellikle Dou ve Güneydouda uyuturucu konusunda daha büyük sahaya baslmas konusunda kendisinde belirgin bir hal olumaya baladn söyledi.

Soylu, uyuturucuyla ilgili açklamalarnda maddi deer kullanmaktan kaçndklarn, bu konuda medyann da duyarl olmas gerektiini dile getirdi.

Sahadan da bilgiler geliyor direkt vatandatan diyen Soylu, öyle devam etti:

Bizim zleme ve Deerlendirme Sistemimiz var. Son analizler daha önce duyduklarmla beraber örtüünce tedirgin olmaya baladm. Bizim imdi oralarda ciddi tedbirler almamz gerekir ve ite oralarda iyi sosyal politikalar uygulamak lazm, kaptrmamak lazm. dedi.

KRAMYE ALMAK çN NAYLON çIKARMILAR

FETÖ zamannda narkotikte özellikle naylon i çkarldn belirten Soylu, kramiyeler için naylon i çkarlm, daha dorusu oradan bir himmet yolu açmlar bilgisini verdi.

Ana Sayfaya Git