Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Aynı iftirayı, her yıl Aralık ayında değiştirerek tekrarlayan Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.

Haberler 31.12.2021 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, CHP Genel Bakan Kemal Klçdaorlunun Belediye bakanlarmz dinleniyor iddialarna ilikin Twitter hesabndan açklama yapt. Bakan Soylu, yapt açklamada Kemal Klçdarolu, HDP ile kol kola girip, ebakanlar ile en akrak fotoraf çektirince hem huyundan hem suyundan kapm. Ayn iftiray, her yl Aralk aynda deitirerek tekrarlayan Klçdarolu hakknda savcla suç duyurusunda bulunuyoruz ifadelerini kulland.

FTRA ATIYOR

Klçdarolunun geçen yl aralk aynda da ayn iddialar gündeme getirdiini belirten Soylu, Klçdarolu, geçen yl Aralk aynda, Ben ve ailem dinleniyor diyerek ayn iftiralar att. Kendisini daha önce de yargya davet ettik. Giden yok. imdi de Belediye bakanlar dinleniyor eklinde iftira atyor. Kendisi HDP ile kol kola girip, ebakanlar ile en akrak fotoraf çektirince hem huyundan hem suyundan kapm. Biz, Klçdarolunun yapt gibi kaçak güre yapmyoruz ve savcla, devletimize iftira atan, HDP/PKK ile yanndakilerinin oyunca olan Kemal Klçdarolu hakknda suç duyurusunda bulunuyoruz dedi.

Bakan Soylu, yapt açklamann devamnda, Bu tür gerçek d ve hayal ürünü iddialarla güvenlik birimlerimizin son derece büyük bir gayret, özveri ve baaryla yürüttükleri mücadeleye sekte vurulmak ve sanki bir keyfiyet varm algs oluturmak istenilse de güvenlik birimlerimizin suç ve suçluyla olan amansz mücadelesinin, bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da hukuksal çerçeve içerisinde kararllkla sürdürüleceinin herkes tarafndan bilinmesi gerekmektedir ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git