Bakan Soylu: Listeleri Kandil yazdı verdi

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, 325 PKK'lı ve HDP'linin, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi listelerinde aday gösterildiğini belirterek, "Her türlü senaryoyu yapmışlar. Öyle adamları listeye koymuşlar ki PKK için patlayıcı taşıyanları, APO'nun çıkabilmesi için açlık grevi yapanları, karakol bombalayanları listelerine koydular. Kendileri koymadılar, Kandil yazdı verdi" dedi.

Haberler 26.03.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, Karabükün Safranbolu ilçesinde Misak- Milli Demokrasi Meydannda halka hitap etti. Soylu yapt konumada, Türkiyenin eski Türkiye olmadn belirterek, 10 yllardan beri bunu yapyorlar. Gezi olaylar, 17-25 Aralk darbesi. 2015 ylnda seçim oldu, Türkiyede PKKnn siyasi kolu HDP yüzde 13 oy ald. Gitti Douda ve Güney Anadoluda camileri, kütüphaneleri yakt. Gitti Siirt hastanesini bir günde 7 defa yakt. Okullar, spor salonlarn yakt. 25 bin evi tarumar etti. Demek istedikleri uydu. Türkiye kaos içersinde kimse gelmesin Türkiyeye dediler.

ÜLKEMZ ÜZERNDE KM AMELYAT YAPMAYA KALKARSA FIRSAT VERMEYZ

Bu ülkeye 40 yldr terör üzerinden yapmadklar kalmad. Ülkenin yarnlarn, umutlarn ortadan kaldrmak için ellerinden gelen her eyi yapmaya çalyorlar. 13-14 yandaki kzlar douda Güneydouda alp ellerine kalenikof verip onlar terörist yapmak için o hayvan Murat Karaylann, o hayvan Cemil Baykn masasna meze yapanlara bu ülkenin bir evlad olarak söylüyorum onlar taciz eden, tecavüz edenlerin burnundan fitil fitil getirmezsek namerdiz diye konutu.

BUNLAR TERÖRÜN VEKLDR MLLETN VEKL OLAMAZ

325 PKKl ve HDPlinin, CHP, Y Parti ve Saadet Partisi listelerinde aday gösterildiini ifade eden Soylu, öyle konutu: Biz Dou ve Güneydouda sadece terörle mücadele etmek için deil orada yaayan ve yllardan beri terör örgütlerinin madur ettii kardelerimize Sen kimsesiz deilsin, sen çaresiz deilsin, yalnz deilsin. Sen çaresiz deilsin diyoruz. Onlara elimizi uzatyoruz. Sizi doktor, mühendis, hemire yapacaz bu ülkeye hayrl evlat yapacaz diyoruz. Bugün Dou ve Güneydouda 24 saat huzur var. Nasl bir anne burada gecenin bir saatinde evladyla birlikte komusuna ziyarete rahat ve huzur içersinde ziyaret ediyor mu? Bugün Diyarbakrmzda, Batmanmzda, Hakkari, Siirt, hani o esnafa haraç almak isteyenler? çocuklarmz, insanlarmz 24 saat huzur içersinde. 325 PKKl ve HDPliyi, CHP, Y Parti, Saadet Partisi listelerine aday koydu.

KANDL YAZDI VERD

Soylu memlekete gözünü dikenin gözünü oyacan belirterek, öyle konutu: Her türlü senaryoyu yapmlar. Öyle adamlar listeyi koymular ki PKK için patlayc tayanlar, APOnun çkabilmesi için açlk grevi yapanlar, karakol bombalayanlar listelerine koydular, Kendileri koymadlar. Kandil yazd verdi..

Ana Sayfaya Git