Bakan Soylu: Ortada organize bir provokasyon olmadığı görülmüştür

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyla ilgili 1'i kadın 9 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Soylu, "Bu 9 kişinin tamamı Akkuzuluk Köyü'ndendir. Bizim ilk yaptığımız değerlendirmelerde, ortada organize bir provokasyon olmadığı; dışarıdan adam taşıma gibi bir organizasyon ve buna ait bir delil veya bulgu da mevcut olmadığı görülmüştür" dedi.

Haberler 23.04.2019 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu basn mensuplarna yapt açklamada CHP Genel Bakanvekilinin eski Meclis Bakannn geçmi olsun telefonunda kendisini tehdit ettiini söyledi.

çOCUKLARIMA, EME KÜFÜRLER EDLD

Genel bakan yardmclarnn yardmclar, CHP genel merkezi önünde mitinge davet etmek, sürekli ahsm hedef göstermesi, meseleyi organize eylem gibi anlatp buradan siyasi rant çkartmaya çalmalar, sosyal medya üzerinden ahsma, aileme ve çocuklarma, eime hakaretler ve küfürler yadrmalar genel merkeze topladklar insanlara ahsma küfürler ve hakaretler ettirmeleri, bu meseleyi deerlendirirken hangi anlayta olduklarn açkça göstermektedir.

CHP GENEL BAKANVEKL: SZ YOK EDECEZ

Dün akam eski bir Meclis bakan vekilimiz, geçmi olsun diye aryor. ahsma ait aza alnmayacak küfürleri, o meclis bakanmza yönelik o edepten yoksun mevcut grup bakan vekili ortaya koyuyor ve bizi yok edeceini, tehditlerle beraber deerlendiriyor.

Sayn Klçdarolu, meseleyi çileri Bakanna ykacana, bu olayn nedenini ortaklk yapt siyasi ortaklarna bir kez daha sormaldr.

HDP LE ORTAKLIK YAPAN SZSNZ

Bu ortaklklar milletin gözü önünde gerçeklemitir. HDP ile ortaklk yapp, daha sonra çkan olaylar çileri Bakanna ykmak, tam anlamyla seçim döneminde ald tutumda hafza kaybdr.

Bizim seçimlerde de imdi de söylediimiz açk ve nettir. Herkes PKK terörü karsnda tarafn almak durumundadr. kircikli tutumlar millet tarafndan kayt altna alnmaktadr. Milletimizin hafzas da çok güçlüdür.

Türkiyenin terörle mücadelesi devam edecek. Geri adm atmamz da mümkün deildir. Hiç kimse PKK terör örgütünün siyasikolu HDP ile yapt ortakl, merulatrdn, bu olay üzerinden saldrarak PKK terör örgütüne alan açtn, toplumun bu ilikiyi unuttuunu sandn düünmemelidir.

PSKOLOJK KLME TESLM OLMAYIZ

Oluturulmaya çallan kurgu bellidir. Seçim dönemindeki ibirliinin tartlmas önlenmek istemektedir.

HDP, PKK ile arasna duvar örmemitir. Reddetmemitir. Seçim öncesinde ve sonrasnda keskin söylem ve eylemlerine devam etmektedir. Bu psikolojik iklime de, bu iklimi oluturmak isteyenlere de teslim olmayz.

Ana Sayfaya Git