Bakan Soylu'dan seçim değerlendirmesi: Bazen kazanmak kaybetmektir!

istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren İçişleri Bakanı Soylu, "Bazen kazanmak kaybetmektir, bazen de kaybetmek kazanmaktır" ifadesini kullandı.

Haberler 25.06.2019 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakan Süleyman Soylu, yenilenen stanbul Büyükehir Belediye Bakanl seçim sonuçlarna ilikin, Bazen kazanmak kaybetmektir, bazen de kaybetmek kazanmaktr. Siyasi hayatmzda kaybetmiliklerimiz var, kazanmlklarmz var, bunlar olacaktr. Ama biz dünyay ykmyoruz, aramzdaki temel fark bu. dedi.

Soylu, Diyanet leri Bakanl Göç ve Manevi Destek Merkezi açlnn ardndan gazetecilerin sorularn yantlad.

Seçim sonuçlarna ilikin deerlendirmesi sorulan Soylu, 31 Mart sonras olan olaylarda kyamet koparanlar, Türkiyeyi diktatörlükle, hukuksuzlukla ve anti demokratiklikle suçlayanlar, dün akam sevinç çlklar atyorlard. ifadesini kulland.

MZ BRAZ ZORLAACAK

Demokrasiyi tanmann ve hazmetmenin kolay olmadn belirten Soylu, unlar kaydetti:

Bazen kazanmak kaybetmektir, bazen de kaybetmek kazanmaktr. Siyasi hayatmzda kaybetmiliklerimiz var, kazanmlklarmz var, bunlar olacaktr. Ama biz dünyay ykmyoruz, aramzdaki temel fark bu. Demokrasi ehitleri veren bir anlayn içerisinden geliyoruz. Demokrasi ehitleri verdirenler ile verenler arasndaki temel fark bu. Hukuka uyanlar ile hukuka küsenler arasndaki temel fark bu. Bizim biraz iimiz zorlaacak. imiz undan zorlaacak, stanbulun, valiye it diyen bir belediye bakan oldu. Doktorlara iddet, kadnlara iddet... nallah bizim iimizi zorlatrmaz. Benim söyleyeceim bu.

Ana Sayfaya Git