Bakan Yardımcısı Ersoy: Çatlasalar da patlasalar da bu memlekette beraber yaşayacağız

İÇİŞLERİ Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ülkede sağlanan huzur ve güven ortamını bozmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini belirterek, "Biz artık ağlamak, ağıt yakmak ve gözyaşı dökmek istemiyoruz. Emperyalistlerin postalları altında evlatlarımızın ezilmesini istemiyoruz. Çatlasalar da patlasalar da bu memlekette birlikte yaşamanın keyfini sunacağız" dedi.

Haberler 02.04.2018 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayyum atanan belediyelerin çalmalarn yerinde görmek ve çeitli açllara katlmak üzere Bitlise gelen çileri Bakan Yardmcs Mehmet Ersoy, Hizan ilçesini ziyaret etti. Ersoy, Hizan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Bülent Hamitoludan yaplan çalmalar hakknda bilgi ald. Bakan Yardmcs Ersoy, burada gazetecilere açklamalarda bulundu. Terörle mücadelede kararllk vurgusu yapan Ersoy, unlar söyledi:

Karmzda olanlarn bir tek derdi var. Devletimizi ortadan kaldrmak, hepimizi vatansz brakmak. Hiçbirinin dierinden fark yok. FETÖ, PKK, YPG ve DEA da ayn yerden kumanda edildiini ve tek bir gaye için kullanldklarn, bu topraklar da Suriyeliletirmek, Iraklatrmak ve hepimize huzur yerine kan ve gözya yaatmak olduunu çok iyi biliyoruz. Kayyum belediyecilik uygulamamz, bu mücadelemizin bir parças. Milletimize hizmet olsun, diye verdiimiz kaynaklarn sizin huzurunuza, cannza, malnza kast eden insanlara mermi olmasn engelledik. Hepimize düen bir görev var. Bu huzurun, mutluluun, hazzn keyfini çkaralm ve sahip çkalm. Bizim bu topraklardan baka gidecek, yaayacak yerimiz yok. Biz artk alamak istemiyoruz. Biz artk at yakmak istemiyoruz. Biz artk gözya dökmek istemiyoruz. Biz emperyalistlerin postallar altnda evlatlarmzn ezilmesini istemiyoruz. Buna izin vermeyeceiz. Huzurun, güvenliin hazzn aldk. Bundan sonra bunu bozmaya hiç kimsenin yeltenmesine, hiç kimsenin kalkmasna frsat vermeyeceiz. Kafalarna taktklar maskelerin arkasna snp, kalleçe bizim kanmz aktarak evlatlarmz anasz- babasz brakarak, varlklarna hissettirmeye çalanlara asla ve asla izin vermeyeceiz. Kar kar bu topraklar gezeceiz. Bu topraklarda sizlerle beraber olacaz. çatlasalar da patlasalar da bu memlekette, bu corafyada birlikte yaamann keyfini sunacaz.

Bakan Yardmcs Ersoy, Hizan ilçesindeki temaslarnn ardndan kara yoluyla Vana geçti.

Ana Sayfaya Git