Bakanlıklarda atama kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlıklarla Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi'ndeki atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haberler 23.05.2020 - 02:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Baz bakanlklarla Hoca Ahmet Yesevi Uluslararas Türk-Kazak Üniversitesindeki atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan kararlara göre, Hoca Ahmet Yesevi Uluslararas Türk-Kazak Üniversitesi Mütevelli Heyeti Bakanlna Prof. Dr. Muhittin imek getirildi.

Adalet Bakanlnda açk bulunan Adalet Müfettiliklerine Ömer Alkan, Akn Kavi, Hakan Vapur, Fatih Tuncer, Mevlüt Karata, Özgür Duan, Ahmet Murat Kaynarsoy, ahin Kaplan, Suzan Unat, Erhan Dilbaz ve Bertan Saraç, Gençlik ve Spor Bakanlnda açk bulunan Spor Hizmetleri Genel Müdürlüüne Mehmet Baykan, Milli Savunma Bakanlnda açk bulunan Tersaneler Genel Müdürlüüne Emre Dinçer, Tarm ve Orman Bakanlnda açk bulunan Siirt l Tarm ve Orman Müdürlüüne Ergün Demirhan, Ticaret Bakanlnda açk bulunan Personel Genel Müdür Yardmclna da brahim Ethem çakr atand.

çevre ve ehircilik Bakanl Alt yap ve Kentsel Dönüüm Hizmetleri Genel Müdür Yardmcs Mehmet Vargün ile Devlet Su leri Genel Müdürlüü 2inci Bölge Müdürü (zmir) Hayati çelenk, 3üncü Bölge Müdürü (Eskiehir) Hayrettin Baysal, 24üncü Bölge Müdürü (Kars) Nesip Özden ise görevden alnd.

Ana Sayfaya Git