"Basın yoluyla parti içi meseleleri konuşmam"

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce: "(Bülent Tezcan'ın 'kurultay' açıklaması) Ben basın yoluyla açıklama yapmam. Ben partinin genel başkan yardımcısına basın yoluyla cevap vermem, kendisini ararım"

Haberler 06.07.2018 - 11:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Basn yoluyla parti içi meseleleri konumam

CHPnin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbakan aday Muharrem nce, CHP Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcann olaanüstü kurultay açklamasna ilikin, Ben basn yoluyla açklama yapmam. Ben partinin genel bakan yardmcsna basn yoluyla cevap vermem, kendisini ararm. dedi.

çeitli temaslarda bulunmak üzere Krklareline gelen nce, Krklareli Belediye Bakan Mehmet Siyam Kesimolunu ziyaret etti.

Ziyaretin ardndan basn mensuplarnn, Tezcann Genel merkezimizin ve sayn Genel Bakanmzn gündeminde bir olaanüstü kurultay çars yoktur. MYKmzn gündeminde de bir olaanüstü kurultay yoktur. yönündeki açklamas hatrlatlarak, konu hakkndaki düünceleri sorulan nce, Ben basn yoluyla açklama yapmam. Ben partinin genel bakan yardmcsna basn yoluyla cevap vermem, kendisini ararm. ifadelerini kulland.

Kendisine parti içinden çokça destek geldii belirtilerek, bu konudaki düüncelerinin sorulmas üzerine nce, u ana kadar 30 ilden açklama olmu herhalde bilmiyorum, sa olsun arkadalar. Acele etmeyin. Basn yoluyla parti içi meseleleri konumam. diye konutu.

Ana Sayfaya Git