Başbakan çok kızdı: Ey Kemal bey...

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti belediye Başkanları İstişare Toplantısı'nda CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

Haberler 12.02.2017 - 18:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Antalyada AK Parti belediye Bakanlar stiare Toplantsnda konuan Babakan Binali Yldrm, terör örgütleri ile arasna mesafe koyaman CHP Lideri kemal Klçdaroluna sert sözlerle yüklendi. Babakan,CHP toplumu kutuplatrmak için her yolu deniyor. Efendim anayasa deiiklii kabul edilirse Türkiye bölünürmü! Hadi oradan! Türkiyeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez! Ana muhalefet partisi genel bakan adeta FETÖcülerle, PKK, HDPlilerle ayn azdan konuuyor. Yakmaz! Bir kez daha diliyorum ki: Ey Kemal Bey, brak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi, milletin sesine kulak ver. ifadelerini kulland.

Rabbime hamdolsun ki milletimizle yolumuz istikametimiz hep ayn oldu, ayn olmaya devam edecek. Biliyorum ki bütün belediye bakanlarmz, milletvekillerimiz, bakanlarmz bütün Ak Parti kadrolar ilk günden beri durmadan, ylmadan çaltnz. Allah yolunuzu, yolumuzu açk eylesin. Önümüzde halk oylamas var. Tarih netleti; 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sanda gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha kalknm ehirler için sanda gideceiz.

BUGÜN TBAR LE TAKVM LYOR

Ekmeimizi, amz, iimizi daha da büyütmek için hazr msnz? Türkiyeyi dize getirmek isteyen alçaklara millet dersi vermek için var msnz? Cumhurbakanmzn dün Anayasa deiikliini onayladn biliyorsunuz. Bugün itibaryla artk takvim çalmaya balad. 16 Nisana kadar inallah Türkiyeyi bir batan bir baa dolaacaz, bütün vatandalarmzla buluacaz. Bütün evleri, kaplar çalacaz ve vatandamza doruyu anlatacaz. Daima doruyu söyleyeceiz. Kafalar kartranlara kar milletimizin dorular örenmesi için var gücümüzle gayret edeceiz. nallah 16 Nisanda Türkiyeye yeni bir bahar gelecek. imdiden uurlu, kademli olsun.

BÜTÜN KAPILARIMIZ 7/24 AçIK OLACAK

Bu süreçte vatandamzn aklna bir ey takldnda ilk bize ulaacaklar. Bütün kaplarmz, telefonlarmz vatandaa 7/24 açk olacak. Her an halkn içinde olacaz. Gündüz sokakta, düünde, cenazede, akam ev sohbetlerinde mutlaka biz olacaz. 7den 70e genç, yal, engelli, içi, çiftçi, örenci, erkek, kadn bütün vatandalarmz bizde kendini bulacak, kendini görecek. Kibir hamdolsun bizim semtimize hiç uramad, bundan sonra da hiç ama hiç uramayacak. Bütün tekilatlarmzn da, belediye personelimizin de bu hassasiyete dikkat etmesine büyük önem veriyoruz, bu konuda çok dikkatli olmanz istiyoruz.

SOSYAL DEVLET ANLAYIINI GELTREN PART AK PARTDR

AK Parti iktidarnda 19 bin kilometre yeni yol yaptk. 6 bin 100 km. bölünmü yol üzerine yaptk. Yollar böldük, milleti birletirdik. Ülkenin dousuyla batsn, kuzeyiyle güneyini birbirine karde ettik, yakn ettik. Hava yolunu halkn yolu haline getirdik. AK Parti gelmi geçmi en sosyal devlet anlayn gelitiren partidir. TOK eliyle 755 bin konutu yaptk, hak sahiplerine teslim ettik. 881 hastane yaptk ifa datan merkezler haline getirdik. 19 bin 763 okul ve toplamda 269 bin 600 derslik ina ettik.

HALK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AT OLDUU YERE GÖNDERYOR

Bölgede tahribata uram, yaralar salamaya çalan belediyelerimize yardm eli uzatan bütün belediye bakanlarmza huzurlarnzda teekkür ediyorum. Yürüttüünüz çalmalar çoktan sonuç vermeye balad. Halkmz terör örgütü kaplarna gelince Hadi oradan seninle iimiz kalmad diye onlar ait olduu yere gönderiyor.

GENçLER YÜZÜNÜ DAA DEL, GELECEE DÖNDÜ

Gençler yüzünü daa deil, gelecee döndü. Eski Türkiyenin kötü alkanlklarn gidermeye gayret ediyoruz. Yaptklarmz güzel ama yetmez. Daha çok ey yapacaz. ehirlerimizin ne kadar altyap eksii varsa ileride doacak ihtiyaçlarn da düünerek daha fazla çalacaz. Bütün ehirlerimizde, ilçelerimizde modern, marka ehirler, yaayan ehirler anlayyla ve özellikle de yatay mimariyi öncelikli olarak ele alarak çalmalarmz sürdüreceiz.

ÖNCE MLLETM DYEN MHP GENEL BAKANINA TEEKKÜR EDYORUM

Biz bugüne kadar her konuda AK Parti olarak yapc bir tutum izledik. Toplumsal mutabakat en üst seviyede salamann gayretinde olduk. Türkiye için ana meselelerden biri Anayasa deiiklii. Hangi süreçlerden geçtiini hepimiz biliyorsunuz, milletimiz biliyor. Ekim 11, MHP Genel Bakan bir çk yapt. Dedi ki, Biz parlamenter sistemi savunuyoruz ama bir de mevcut durum var. Cumhurbakannn millet tarafndan dorudan seçilmesi dedi. Cumhurbakannn çok yüksek destei var ama sorumluluu yok, gelin bu durumu düzeltelim diye çar yapt. Önce milletim ve memleketim diyen, parti çkarlarn ikinci planda tutan MHP genel bakanna ve ekibine teekkür ediyorum.

CHPYE SERT çIKTI: NSAF BE KARDEM

2007de balattmz ii tamamlamamz lazm diye hep söyledik. Biz MHP ile bir araya geldik. Bu arada CHPnin de kapsn çaldk. Dedik ki, Buyrun bu deiiklik, bu gurur, bu güzel i hepimizin arzusu. Burada sizin de imzanz olsun. Ancak beklediimiz cevab alamadk. Ana muhalefet partisinden elimiz bo döndü. Hatta srarc olduk, dedik ki, Eer siz Cumhurbakanl Hükümet sistemine karysanz, ki öylesiniz, bunu da anlayla kabul ediyoruz. O halde buyrun teklifinizi getirin biz de getirelim, mecliste oylayalm, ondan sonra iin sahibinin önüne getirelim. Yani vatandaa getirelim, vatandata hangisini seçerse eyvallah edelim, meseleyi kapatalm. Buna da maalesef cevap alamadk. Milletime soruyorum; baka ne yapacaktk. Efendim, anayasa deiiklii effaf olmad, oldu-bittiye getirildi! nsaf be kardeim! Hiç bir ey olmadysa Gökçene sor bakalm. Ne kadar effaf olduunu anlatsn sana. Fatih ahine sor ne kadar effaf olduunu anlatsn sana.

CHP toplumu kutuplatrmak için her yolu deniyor. Efendim anayasa deiiklii kabul edilirse Türkiye bölünürmü! Hadi oradan! Türkiyeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez! Ana muhalefet partisi genel bakan adeta FETÖcülerle, PKK, HDPlilerle ayn azdan konuuyor. Yakmaz! Ana muhalefet partisi iktidar alternatifidir. Terör örgütlerinin gittii yoldan gitmesi ana muhalefet partisine zarar verir. Ona sempati duyan, destek veren milyonlarca vatandamz da rahatsz ediyor. Bir vatandalk görevi olarak bunu ifade ediyorum. Bir partinin genel bakan olarak deil. Bir kez daha diliyorum ki: Ey Kemal Bey, brak bu terör örgütlerinin söylediklerine kulak vermeyi, milletin sesine kulak ver. Millet birlik, beraberlik, kardelik aydnlk Türkiye diyor.

CHP CUMHURYETE MUHALEFET EDYOR

CHP sanki iktidara deil millete muhalefet ediyor, sanki Türkiyeye muhalefet ediyor. CHP Cumhuriyete muhalefet ediyor. CHP ayn zamanda demokrasiye de muhalefet ediyor.Türkiyenin hangi meselesini çözmek için adm atsak, yapc olmayan sürekli eletirel bir muhalefet anlayyla kar karyayz. Anayasa deiikliine katk vermeyeceksiniz bir yandan sürekli konular çarptarak vatandan kafanz kartrmaya balayacaksnz. imdi yine ayn tezvirat ayn tas ayn hamam. Vatandaa gitmekten dahi korkuyorlar. Cumhurbakannn onaylanmas birkaç gün gecikti diye inallah bunu geri gönderir diye dua etmeye baladlar. Niye korkuyorsunuz kardeim? Vatanda hepimizden iyisini bilir. Vatandaa itaat et, rahat et. Bunlar ne yapyor? Millet AVMye gidiyor bunlar AYMye gidiyor. Millete gitmek yerine mahkemenin yolunu tutuyorlar..

Ana Sayfaya Git