Başbakan Yıldırım, Birleşik Krallık'a gidiyor

Başbakan May’le yapılacak görüşmede, ikili siyasi konuların yanı sıra ekonomi, güvenlik, savunma gibi öncelikli alanlarda ikili iş birliğinin geliştirilmesi, Suriye ve Irak’taki durum başta olmak üzere bölgesel gelişmeler, Kıbrıs, AB’yle ilişkiler ve terörle ortak mücadele konularının ele alınmasının öngörüldüğü belirtildi

Haberler 26.11.2017 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Binali Yldrmn Babakan Theresa Mayin davetine icabetle, 26-27 Kasm 2017 tarihlerinde Birleik Krallk ziyaret edecei bildirildi.

Babakan Mayle yaplacak görümede, ikili siyasi konularn yan sra ekonomi, güvenlik, savunma gibi öncelikli alanlarda ikili i birliinin gelitirilmesi, Suriye ve Iraktaki durum bata olmak üzere bölgesel gelimeler, Kbrs, AByle ilikiler ve terörle ortak mücadele konularnn ele alnmasnn öngörüldüü belirtildi.

Babakan Yldrmn, ziyareti vesilesiyle Türkiye ve Birleik Krallktan önde gelen i çevreleri ve yatrmclarla buluaca, basn mensuplaryla da bir araya gelecei aktarld. Ayrca, Yldrmn, Uluslararas Denizcilik Örgütüyle (IMO) de çeitli temaslarda bulunaca kaydedildi.

Ana Sayfaya Git