Başbakan Yıldırım müjdeyi verdi!

Başbakan Yıldırım, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için geldiği Afyonkarahisar’da sona eren toplantının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından kentte yapımı tamamlanan kavşak, köprü ve tünel açılışına katıldı.

Haberler 09.10.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kürsüde konuma yapt esnada kendisini dinleyen kalabalktan bir vatandan Babakanm taeron içilere ne zaman kadro vereceksiniz diye barmas üzerine gülümseyen Babakan Yldrm, Taeron içilerine merak etmeyin bu senenin sonuna kadar çalmalarn hepsi bitecek diye yant verdi. Babakann bu söylemi alan dolduranlardan büyük alk ald.

HER TÜRLÜ çALIMAYI YAPTIK

Sorunlar torunlara brakmadk. Kutlu yolculuun sembol ehri burasdr. Her seçimde desteinizi artrdnz, AK Partiye sahip çktnz. Yllar sizin heyecannzdan, cokunuzdan hiçbir ey eksiltmedi. Yllar geçti heyecannz daha da artt. Biz de sizin bu desteinizi karlksz brakmamak için elimizden gelen her türlü çalmay yaptk.

Yollar böleriz ama Türkiyeyi böldürmeyiz. Sizin yüzünüzü güldürmek için gece gündüz çalyoruz.

zmir yoluna giderken orada da iki tünel var. O tünelleri bilmiyorum gördünüz mü? Her biri 1 kilometre. Bu tüneller sadece 6 ayda yapld. Bolu Tüneli 23 ylda yapld. AK Parti fark bu. Size de yakan bu.

Hazr Afyona gelmiiz, gitmeden önce de u eserleri açalm dedik, fena m oldu?

YAPILANLAR BZE SÖKMEZ

Türkiyenin etrafnda, Irakta Suriyede olanlar görüyorsunuz. Burada yaplmaya çallanlar Türkiyenin gelecekteki hzn kesmeye yönelik bir takm projelerdir. Bize sökmez. Son 15 ylda Türkiye adeta ça atlad.

Ana Sayfaya Git