Başbakan Yıldırım: Sıra Kandil'de, orayı da başlarına yıkacağız

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, "Fırat Kalkanı'yla terörü Suriye'de yok etik. Afrin Harekatıyla ay yıldızlı bayrağımızı da diktik, orasını terörden temizledik. Şimdi sıra Kandil'de, orayı da başlarına yıkacağız. Bu terör, Türklerin de Kürtlerin de başının belasıdır. Bu tetör örgütünü yok etmek boynumuzun borcudur" dedi.

Haberler 21.06.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Seçim çalmalarn zmirde sürdüren Babakan Binali Yldrm, Türkiye Özel Sporcular Federasyonunun düzenledii Özel Sporcular Türkiye Cimnastik ampiyonasnn açl töreninden sonra AK Parti Bornova lçe Bakanl binasna geçti. Burada ilçe binasnn açln yapan Babakan Binali Yldrm, otobüs üzerinden yapt konumasna, Heyecan dorukta, heyecannz eksilmesin, artarak devam etsin. 16 yl dile kolay. 16 yl önce doan yavrularmz bugün oy verme yana yaklat sözleriyle balad. Yldrm, öyle devam etti:

Hem ülkemizi kalkndrmak, gelitirmek, Gazi Mustafa Kemal Atatürkün iaret ettii muassr medeniyetler seviyesine çkarmak hem de bir yandan darbelerle FETÖyle mücadele ede ede bugünlere geldik. nallah budan sonra da emin admlarla yeni hükümet sistemiyle de ülkemizin aydnlk yarnlar için 100. yl hedefleri için canla bala, karallkla, birlikte bu kutlu yürüyüü devam ettireceiz. Hazr msn zmir? Geçler siz bugünümüz, yarnmz, aydnlk yarnlarmzsnz. Bu ülkeyi siz teslim alacaksnz. Bu ülkede bölücülere hayat yok, teröristlere hayat yok, darbecilere hayat yok. Bu ülkede birlik, beraberlik, kardelik, tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet var.

Binali Yldrm, 2 yldr Babakannz olarak hem zmirime hem de Türkiyeye, milletin adam Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan ile birlikte hizmet ediyoruz. 2 yl çok konuulacak bir 2 yl oldu. 2 ylda neler geldi neler geçti. Bamza pimi tavuun bana gelmeyenler geldi dedi. Yldrm, öyle devam etti:

2nci aymzda 15 Temmuz darbe giriimiyle kar karya kaldk. Ama zmir, Türkiye o gece ayaktayd, ay yldzl bayra indirtmediniz, ezanlar dindirtmediniz, alçaklara hak ettii dersi verdiniz. Hemen sonra Frat Kalkanyla terörü Suriyede yok etik. Afrin Harekatyla ay yldzl bayramz da diktik, orasn terörden temizledik. imdi sra Kandilde, oray da balarna ykacaz, buna aht ettik. Memleketimize, ülkemize zarar veren bu insanlara hak tanmayacaz. O alçaklar proje terör örgütüdür. Bu terör Türklerin de Kürtlerin de bann belasdr. Bu tetör örgütünü yok etmek boynumuzun borcudur. Geleceimizi karartan bu er odaklarna kar bir oluyor muyuz?

Ana Sayfaya Git