Başkan Atilla: Daha güzel bir Diyarbakır için çalışıyoruz

Bağlar ilçesinde gece devam eden asfalt çalışmalarını denetledikten sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, daha güzel bir Diyarbakır için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Haberler 30.05.2017 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin, kent genelinde balatt asfalt, yol yapm, bakm ve onarm çalmalar devam ediyor. Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Balar ilçesi Nükhet Cokun Caddesinde devam eden asfalt çalmalarn gece denetledi. Gece saat 01.00da Balar Dörtyola gelen Bakan Atilla, çalmalar hakknda birim amirlerinden bilgi ald. Bakan Atilla, asfalt içileriyle sohbet ederek kolaylklar diledi.

Gece denetimi yapan Bakan Atillaya vatandalar youn ilgi gösterdi.

Bölgedeki esnaflarla sohbet eden Bakan Atilla, halkn sorun ve taleplerini dinledi.

Amacmz halkmza hizmet etmektir

Büyükehir Belediyesinin halka önem verdiini belirten Bakan Atilla, öyle konutu: Daha güzel bir Diyarbakr için gece gündüz demeden çalyoruz. Kentimizi kalkndrmak için youn çaba sarf ediyoruz. Ekiplerimizle titizlik içinde çalp halkn yararna hizmetleri gerçekletiriyoruz. Halkn hizmetkaryz. ehrimizde sorumluluk bilinciyle hareket edip vatandalarmzn hayatn kolaylatracak admlar atyoruz. Her vatandamz çok deerlidir. En büyük amacmz, halkmza hizmet etmektir. Diyarbakrn her noktasnda en kaliteli hizmeti halkmza sunuyoruz.

Diyarbakr sevdals Cumali Bakanmza teekkür ederiz

Vatandalar ise Bakan Atillann ziyaretinden duyduu memnuniyeti dile getirerek, Gecenin bu saatinde Diyarbakrda ilk defa bir belediye bakann çalarak halkn arasnda görüyoruz. Bizim görülerimize önem vererek hizmetlerinizi gerçekletiriyorsunuz. Büyükehir Belediyesi olarak halka çok deer veriyorsunuz. Sizi sürekli sokaklarda çalrken görüyoruz. Gönlümüz sizlerle, Diyarbakr sevdals Cumali Bakanmza teekkür ederiz. eklinde konutu.

ftardan önce halk bulumas

Öte yandan iftar öncesi Balar ilçesi Medine Caddesinde vatandalarla bir araya gelen Bakan Atilla, çocuklarla yakndan ilgilendi. Yeniköy Mahallesinde bir taksi duran ziyaret eden Bakan Atilla, oförlerle sohbet etti.

ftar sonras Sur ilçesi Sava Mahallesinde vatandalarla kraathanede çay içen Bakan Atilla, sorunlar ve talepleri dinledi.

Ana Sayfaya Git