Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Abdullah Gül ve AK Parti açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün YSK kararı değerlendirmesi hakkında konuştu. Erdoğan, “Sayın Gül partimizin kurucularından değil, yanlış biliniyor. Hatta Cumhurbaşkanlığı’nın ardından partiye üye bile olmadı” dedi

Haberler 13.05.2019 - 01:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Partisinin MKYK toplantsnda stanbul seçimlerine yönelik atlacak admlar anlatan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, 11. Cumhurbakan Abdullah Gülün YSK karar deerlendirmesini de yorumlad.

stanbul seçimlerinin yenilenmesi kararnn ardndan AK Partinin 23 Haziran kampanyasnn detaylar ortaya çkmaya balad. AK Parti, bu seçimde de sosyal medyaya arlk verecek.

Cumhurbakan Tayyip Erdoan önceki gün AK Parti MKYKy toplad. Toplantda, seçim hazrlklar ele alnd ve sosyal medya konusunda atlacak admlar ve çalmalar deerlendirildi.

YSK kararn deerlendiren Erdoann kurmaylarna YSKya itiraz ederken parti olarak birlikte karar aldklarn vurgulad kaydedildi. Ortada bir kararn olduunu söyleyen Erdoann Herkes buna sayg duymal. Karar alndktan sonra olumlu olumsuz bu konulara girerek tartma ortam oluturmayn. Sosyal medyada çok iyi organize olun. Süratle ayn eyleri paylan. Ancak, seçimi etkileyebilecek paylamlardan kaçnn. Aykr sesler çkmasn dedii örenildi.

Partiye üye bile olmad

Toplantda, 11. Cumhurbakan Abdullah Gül ve eski Babakanlardan Ahmet Davutolunun, Yüksek Seçim Kurulunun stanbulda seçimlerin yenilenmesi yönündeki kararna yönelik Twitter üzerinden yapt açklamalar da gündeme geldi. Gül ve Davutolunun deerlendirmelerine ilikin Cumhurbakan Erdoann, Sayn Gül partimizin kurucularndan deil, yanl biliniyor. Hatta Cumhurbakanlnn ardndan partiye üye bile olmad dedii örenildi.

Ana Sayfaya Git