Başkan Erdoğan'dan kritik toplantıda kesin talimat!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin MKYK toplantısında kurmaylarına talimat verdi. Başkan Erdoğan kayyum atanan belediyelerle teşkilatın uyumlu çalışması gerektiğini söyledi.

Haberler 10.07.2021 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, partisinin MKYK toplantsnda kurmaylarna, kayyum atanan belediyelerle tekilatn uyumlu çalmas konusunda talimat verdi.

Edinilen bilgilere göre, kayyum atanan belediyelerle tekilat arasnda zaman zaman baz idari skntlarn olduunun aktarlmas üzerine Cumhurbakan Erdoan Önemli olan hizmettir. Belediye bakanlar, milletvekilleri ve tekilat uyumlu çalsn dedi.

Toplantya katlan çileri Bakan Süleyman Soylu, terörle mücadele, kadna yönelik iddet, uyuturucu ve kayyum atanan belediyelerin son durumuyla ilgili bir sunum yapt. Sunumun ardndan deerlendirmelerde bulunan Cumhurbakan Erdoan, Kayyumlara çok ciddi yatrm destei verildi. Ulatrma alannda yaplan yatrmlar dier illere kyasla çok yüksek düzeyde. Bu yatrmlar iyi anlatn diye konutu.

VATANDAI KNA EDN

Pandemi süreciyle ilgili deerlendirmelerin de yapld toplantda, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Jülide Sarerolu da bir sunum gerçekletirdi. Sunumda, imdiye kadar 55 milyon doz ann yapld, bu ay sonuna kadar toplumun yüzde 75inin alanmasnn hedeflendii anlatld.

Cumhurbakan Erdoann Aya kar gelenler var. Buna aldr etmeden toplumsal baklk için bu iin art olduunu anlatmamz lazm. Herkes asn yaptrmaldr. Vatandalar ikna etmemiz gerekiyor. Aya kar olmann ne ilmi ne akli karl var dedii örenildi.

PKKNIN SURYE KOLU KTABI

Öte yandan, toplantda MKYK üyelerine çileri Bakanl tarafndan hazrlanan PKK/PYD Terör Örgütünün Suriye Kolu kitab datld. Kitapta, PKK ile PYD/YPG ilikisi delilleriyle anlatlyor. PKK ile PYD/YPG ilikisini ortaya koyan ifadelere, ele geçirilen örgütsel dokümanlara, üst düzey örgüt mensuplarnn açklamalarna ve irtibatlarna dikkat çekiliyor.

Kitapta ayrca, PYD/YPG içerisinde etkisiz hle getirilen ve çileri Bakanlnn terörden arananlar listesinde bulunan üst düzey teröristlerle ilgili bilgilere fotoraflaryla yer veriliyor.

Ana Sayfaya Git