Bayrakçı saldırıya uğradı

SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı'nın İstanbul Mecidiyeköy'de saldırıya uğradığı öğrenildi. Bayrakçı, saldırıyla ilgili olarak "Planlı, organize bir saldırıydı" ifadelerini kullandı.

Haberler 02.08.2019 - 12:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SONAR Aratrma irketinin sahibi Hakan Bayrakç, Sal günü Mecidiyeköyde saldrya urad. Bayrakç, Saldr planl. Sünni bir sebepten kavga çkaryor ve hiçbir ey konumamalar da ilginç. Neye kzdn söyler insan saldrrken. Bunlar profesyonelce saldrdlar bana. Kimin saldrd konusunda net bir ey söyleyemiyorum. MHPliler desem, ben ABDyi, PKKy her taraf eletiriyorum. Atatürk dnda her taraf eletiriyorum. Geçmite çok kzdm siyasi biri olabilir diye düünüyorum. Bir rövan gibi dedi.

Bayrakç unlar söyledi: Bir kast ve siyasi olduu belli, çünkü üstümden bir ey çalmadlar. Basit bir omuz atmay büyüttüler. Mecidiköydeki Ortaklar Caddesinin paralelindeki sokakta oldu. Park yerine giderken, 3-4 kii geçerken omuz çarpt bana bir tanesi. Ben de pardon dedim. O da hakaretti etti, bende nasihat etmeye çaltm. Hiç mi yalya sayg kalmad. Hadi onu brak böyle küfür mü edilir dedim, o anda saldrdlar. Bir iki tane vurmaya çaltm ancak bçaklayp öldüreceklerini de düündüm. Saldrdan bir süre sonra etraftan müdahale ettiler. Saldrganlar yaya olarak kaçt.

Bayrakç, saldrganlar neden ikayet etmediini de O anda gitmedim ben ikayet etmeye, sonra da gideyim dedim ancak yeni olmam olay ne diye anlatacam polise diye düündüm. Olay büyütülünce, kim saldrdysa devam gelir diyerek ikayet etmedim ifadelerini kulland.

SALDIRI PLANLI

ktidar partisini, CHPyi ve birçok siyasi partiyi eletirdiini ifade eden Hakan Bayrakç, saldrnn planl olduunu ancak kim tarafndan yapldn bilmediini u sözlerle anlatt:

Saldr planl. Sünni bir sebepten kavga çkaryor ve hiçbir ey konumamalar da ilginç. Neye kzdn söyler insan saldrrken. Bunlar profesyonelce saldrdlar bana. Kimin saldrd konusunda net bir ey söyleyemiyorum. MHPliler desem, ben ABDyi, PKKy her taraf eletiriyorum. Atatürk dnda her taraf eletiriyorum. Geçmite çok kzdm siyasi biri olabilir diye düünüyorum. Bir rövan gibi.

Siyasi kimlerle tarttm. Habertürkün canl yaynnda Devlet Bahçelinin yardmcs Semih Yalçn baladlar. O beni çok sert eletirdi, ben de onu eletirdim. Herkes eletirdi orada kendisini, bir tek ben konuunca kabahat oldu. O zaman tandm birkaç ülkücü bana abi yaynn bitiinden önce çk diye uyar amaçl mesaj yazmlard. Ben ekranda bama geleni söylüyorum. Kim olduklarn, arkalarn bilmiyorum. Ekranda olan anlatyorum ama hepsi de olabilir hiçbiri de olmayabilir. PKKda olabilir ama PKKnn sokak daya atacan düünmüyorum.

VÜCUDUMUN çETL YERLERNDE çÜRÜKLER VAR

Vücudunun çeitli bölgelerinde ciddi çürükler olduunu ifade eden Hakan Bayrakç konumasn öyle tamamlad: Vücudumda çürük çok. Bamn sol tarafndan ciddi çürükler var. Sol diz bölgemde ve vücudumun çeitli yerlerinde çürükler var. Üzüldüüm bir ey var onu söylemek isterim. Ben yanl bir ey söylediysem onu da söyleyebilen, iyi bir ey yapldnda onu da söyleyebilen biriyim. Ben bu kadar kavga çkarp saldracak kime ne yaptm diye düünüyorum ve böyle bir ey yapmadm sonucunu çkaryorum. Niye böyle bir saldr yaptlar üzüldüm merak da ettim.

Ana Sayfaya Git