Beyoğlu; Ak Parti değişime imza attı

AK Parti Diyarbakır İl Kongresi’nde konuşma gerçekleştiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bölgenin Ak Parti iktidarında cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma hamlesini yaşadığını söyledi.

Haberler 25.02.2021 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Kongresinde konuan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gönül ve dava partisi olan Ak Partinin 19 yllk iktidarnda bölgede cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin hayata geçirildiini söyledi.

Konumasna görevleri banda Irakn Gara bölgesinde ehit edilen 13 vatanda anarak balayan Beyolu, Ak Partili yöneticilerin de bu dava uruna bedeller ödediini kaydetti.

Dava Arkadalarmz Terörün Hedefi Oldu

Beyolu,Yakn zamanda terör örgütü PKK tarafndan Irakn gara bölgesinde alçakça katledilen 13 ehidimizi rahmetle yad ediyorum.Partimiz, 19 yllk iktidar döneminde bölgemizde cumhuriyet tarihinde görülmemi kalknma hamleleri gerçekletirirken davamz uruna PKK bölücü terör örgütünün hedefi olarak bedeller ödeyip ehitler vermitir. Dicle ilçe bakanmz Deryan Aktert ve Lice ilçe bakan yardmcmz Orhan Mercan bu kutlu görevi icra ederken karanlk zihniyetler tarafndan haince ehit edilmilerdir. Bu vesile ile davamz uruna görevlerini ifa ederken ehit olmu tüm dava arkadalarmzada rabbimden rahmet, kederli ailelerine sabr ve basal diliyorum.ehitlerimiz rahat uyusun davalar davamz yollar yolumuzdur. ifadelerini kulland.

Görevler Gelir Geçer, Esas Olan Davann Kendisidir

Partideki görev deiimlerini bayrak deiimi olarak deerlendiren Beyolu,Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan liderliinde gönüllerin bulumas olan partimiz hem ülkemizde hem de bölgemizde aziz milletimizin makus talihini yenmesini salayan hizmetlere imza atmtr.

Partimiz bir gönül ve dava hareketi olup dönem dönem bayrak deiimleri de yaanmaktadr. Sayn cumhurbakanmzn ifadeleri ile esas olan davann kendisidir. Bizlere düen 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaabilmek için sayn cumhurbakanmzn izinde, milletimizin emrinde davamza hizmet etmeye devam etmektir.Bugün de burada say n cumhurbakanmzn belirlemi olduu istikamet dorultusunda kongremizi gerçekletirerek bu hedefler dorultusunda hedeflerimize güçlü bir ekilde komaya devam ediyoruz.Bu vesile ile bayra devr eden bakanmz sayn Süleyman Serdar Budak ve ekibine Diyarbakrmza yapt hizmetlerden dolay teekkür eder, bu ulvi görevi ve bayra devr alacak olan yeni il bakanmz sayn Muhammed erif Aydn kardeimize ve ekibine muvaffakiyetler diliyorum.Liderimiz sayn Recep Tayyip Erdoann skça ifadeleriyle bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz , karde olacaz hep birlikte Türkiye olacaz.Durmak yok yola devam Diyarbakrdiyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git