Beyoğlu, başkanlar toplantısına katıldı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Ankara'da düzenlenen “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” programına katıldı.

Haberler 21.08.2020 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann katlm ile ATO Kongre Merkezinde düzenlenen Belediye Bakanlar stiare ve Deerlendirme Toplants programna katld. Toplantda, AK Partili belediyelerin çalmalar, pandemi sonras belediyecilik vizyonu ve yerel yönetimlerde yeni yol haritas gibi konular ele alnd. Belediye bakanlarna hitap eden Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, yaplan çalmalar ve bundan sonraki süreçle ilgili önemli mesajlar verdi. Erdoann mesajlarn deerlendiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gönül,sosyal ve hizmet belediyeciliini esas alarak hizmet seferberliine devam edeceklerini söyledi.

MLLETMZE AYNI HEYECANLA HZMETE DEVAM EDECEZ

Beyolu,millete ayn heyecanla hizmete devam edeceklerini söyledi. Beyolu, Gecesini gündüzüne katarak milletimize büyük bir akla hizmet eden cumhurbakanmzn samimiyeti, tevazusu ve gayreti bizim için en önemli referanstr. Mesajlarn emir ve talimat olarak kabul ederek bu kutlu yolculukta milletimize hizmet etmeye inallah devam edeceiz. Milletimizin her ferdinin sorununu çözmek bizim vazifemizdir. Pandemi sürecinde hizmetleri aksatmadan büyük bir kararllkla sürdürdük. Pandemi ile ilgili tedbir ve denetimlere düzenli olarak devam ederken, ihtiyaç sahiplerine destek olduk ve milletimizin bekledii dier hizmetleri de yerine getirdik. Bu coku ve heyecanla devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git