Bilal Erdoğan: İsrail, Türkiye'den korkuyor

İLİM Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan, "Bugün İsrail kimden korkuyor? Türkiye'den; çünkü başında imam hatipli bir lider var, diye korkuyor değil mi?" dedi.

Haberler 30.04.2019 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayseride, lim Yayma Cemiyeti tarafndan Kadir Has Spor Salonunda Spor enlii düzenlendi. enlie Vali ehmus Günaydn, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yldz, Büyükehir Belediye Bakan Memduh Büyükklç ve örenciler katld. enlikte hitap eden Bilal Erdoan, imam hatip mezunlarnn, ümmet olmann uurunu en iyi anlamas gerekenler olduunu belirterek, çünkü bir imam hatip mezunu, dier imam hatip mezununun kardeidir. Ben Kartal mam Hatip mezunuyum; ama Kayserideki imam hatip mezunu, benim kardeimdir. Bizler kardeiz diye konutu.

Dünyann dört bir yannda Müslümanlara yaplan zulme dikkat çeken Erdoan, Dünyann dört bir yannda Müslümanlar, zulüm altnda eziliyorlar m? srail, her geçen gün Filistinli kardelerimiz üzerindeki basksn artryor mu? Artryor. Neden artyor biliyor musunuz? çünkü Müslümanlar bölünmü görüyor, Müslümanlar zayf görüyor. Bugün srail kimden korkuyor? Türkiyeden; çünkü banda imam hatipli bir lider var, diye korkuyor deil mi? Cumhurbakanmz neden seviyorsunuz? Sadece imam hatipli diye mi? Dünyadaki bütün Müslümanlara ve mazlumlara sahip çkt için. srailin zalim cumhurbakanna Dur diyebildii için. Recep Tayyip Erdoan neden seviyoruz biliyor musunuz? çünkü hayatn Allah rzas için yaayp, hayatn böyle anlamlandrd için seviyoruz. O zaman bize düen nedir? Bize düen hayatlarmz Allah rzas için anlamlandrmaktr. Bunun için çok çalmak gerekiyor dedi.

GÖREVMZ BÜYÜK, YÜKÜMÜZ AIR

Bilal Erdoan, 15 Temmuz 2016da yakaladklar ruhu kaybetmeyeceklerini belirterek, çünkü biz 15 Temmuz gecesi bir zafer kazand ama düman uyur mu? Ne demiler? Su uyur düman uyumaz. Düman rahat duruyor mu? Hayr. 15 Temmuzda yenildim, pes ettim diyor mu? Hayr. Düman pes etmiyorsa o zaman bizim görevimiz büyük, yükümüz ar. Bütün hayatmz o ehitlerin fedakarlna yakacak ekilde yaamaya var msnz? Dünyada zulüm var, mazlum çok. Bunlara kim sahip çkacak? Biz sahip çkacaz. Biz sahip çkmazsak kimse sahip çkmayacak. Onun için Cumhurbakanmz sizlere çok deer veriyor. Onun için Cumhurbakanmz imam hatipli gençlerle birlikte dua ediyor. Onlarn dualarna amin diyor. Onun için bugün baz eyler aklnzda kalsn diye konutu.

Ana Sayfaya Git