Binali Yıldırım: Kimisi teselli ediyor, kimisi 'merak etme tekrar olacak' diyor

BİNALİ Yıldırım, "Kimisi teselli ediyor, kimisi 'merak etme tekrar olacak' diyor. Vatandaşları gayet iyi görüyorum. İnsan sevildiğini görünce çok daha mütehassis oluyor" dedi.

Haberler 26.04.2019 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yldrm, Eyüpsultanda Pierre Loti tepesini ziyaret etti. Binali Yldrm burada bulunan yerli ve yabanc turistlerle sohbet etti, fotoraf çektirdi, çay içti. Binali Yldrm ziyareti srasnda Demirören Haber Ajans (DHA)ya açklamalarda bulundu.

Yldrm, havann güzel olduunu ve insanlarn bu güzel havann tadn çkard belirterek, Biz bugün malum Meclis Bakan Mustafa entopun cenazesi vard, ona katldk. Arada bo vakit olunca, buraya gelmek nasip oldu. Hanmefendinin buraya geldiimden haberi yok. Cenazeye geldiimi biliyor. Cenazeden sonra böyle bir kaçamak yaptk dedi.

LETMDE, ULAIMDA çOK ÖNEML MESAFE KAT ETTK

Binali Yldrm, sk sk çevrede bulunanlarn yaknlaryla görüntülü konumasnn sorulmas üzerine ise, Teknoloji malum. 12 yl kadar Ulatrma Denizlik ve Haberleme Bakanl görevi yaptk. Bütün iletiimde teknoloji bu dönemde geldi. u anda 4.5Gdeyiz. 5G için test çalmalar devam ediyor. Türkiyenin her köesinde iletiimde, ulamda çok önemli mesafe kat ettik. O teknolojinin getirdii imkanlardan vatandalarmz güzel bir ekilde yararlanyor. Buna da mutlu oluyoruz diye yant verdi.

KMS TESELL EDYOR

Binali Yldrm, stanbullularn gündemi nedir? sorusuna ise, Vatandalar selam veriyorlar, fotoraf çektirmek istiyorlar. Kimisi teselli ediyor, kimisi merak etme tekrar olacak diyor. Vatandalar gayet iyi görüyorum. nsan sevildiini görünce çok daha mütehassis oluyor yantn verdi.

Ana Sayfaya Git