Bir millet 2 devlet!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduğunu bir kere daha göstermiştir"

Haberler 28.09.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Ermenistann Azerbaycana saldrsna ilikin açklama yapt.

Erdoan, Twitter hesabndan yapt açklamada, Azerbaycana yönelik saldrlarna bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barn ve huzurun önündeki en büyük tehdit olduunu bir kere daha göstermitir. Türk milleti her zaman olduu gibi bugün de tüm imkanlaryla Azerbaycanl kardelerinin yanndadr. ifadelerini kulland.

Cumhurbakan Erdoan, unlar kaydetti:

ERMEN HALKINA SESLEND

Ermenistann tahrikkar saldrganl karsnda gerekli ve yeterli bir tepki ortaya koyamayan uluslararas toplum çifte standardn bir kez daha göstermektedir. Yaklak 30 yldr ihmalkar tutumunu sürdüren Minsk üçlüsü de çözüm odakl davranmaktan maalesef çok uzaktadr. Ermeni halkn, kendilerini felakete sürükleyen yönetimlerine ve onlar bir kukla gibi kullananlara kar geleceklerine sahip çkmaya davet ederken, tüm dünyaya igale ve zulme kar verdikleri mücadelede Azerbaycann yannda yer alma çars yapyoruz.

Bugün yaptmz telefon görümesinde dirayetli ve kararl duruuna bir kez daha ahit olduum Azerbaycan Cumhurbakan kardeim lham Aliyeve ifade ettiim gibi, Türkiye tek millet, iki devlet anlayyla, Azerbaycanl kardeleriyle dayanmasn güçlendirerek sürdürecektir.

Ana Sayfaya Git